22 / 05 / 2024

Linde Gaz tesis

Linde Gaz tesis

Endüstriyel, Medikal ve Özel Gazlar sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Denizli’de Karbondioksit Üretim Tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı.

Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolarlık tesis bugün açılıyor!

Avrupa’ya giden doğal gazın güvenli tek geçiş ülkesi konumunda bulunan Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolara mal olan dev tesis bugün açılıyor.

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil Atalar'daki sosyal tesis inşaatında son durum!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Münifpaşa ve Atalar Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını inceledi.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Linde Gaz, yeni tesisiyle Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Endüstriyel, Medikal ve Özel Gazlar sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Denizli’de Karbondioksit Üretim Tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı.

Linde Grup, Denizli'de 15 milyon Euroluk tesis kurdu!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Linde Grup, Denizli'de karbondioksit üretim tesisi açtı!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Çelik sektöründe POSCO ASSAN TST - LİNDE İşbirliği!

Türkiye’de kurulan Posco Assan TST, çelik üretim tesisi için endüstriyel gaz ihtiyacını karşılamak üzere Linde Gaz A.Ş. ile işbirliği yaptı. Kurulan gaz tesisinin açılışı 14.11.2013’te İzmit’ te yapıldı...

Gaz Ticari Araçlar'ın Sakarya fabrikası törenle açıldı!

Gaz Ticari Araçlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gören, Türkiye'de montajlanacak araçların yurt içi ve yurt dışı pazarlara Türkiye'den ulaştırılacağını söyledi

Ilıca tesis inşaatındaki arkeolojik kazıdan mermer kaide çıktı!

Gölcük ilçesindeki tarihi ılıcada tesis inşaatı sırasında yapılan arkeolojik kazıda, 2. yüzyıla ait, üzerinde tanrıça Kibele ve Hermes figürleri olan mermer kaide ortaya çıkarıldı

TOKİ Karabük'te 194 konut ve sosyal tesis ihalesi 27 Aralık'ta!

TOKİ Karabük Safranbolu'da yer alan 194 adet konut ile 1'er adet sosyal tesis ve büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işinin ihalesini 27 Aralık 2012 tarihinde ihaleye çıkarıyor...

Vaillant tesis yatırım konferansında deneyimlerini paylaştı!

Türkiye’nin önde gelen tesis yatırımcıları, yöneticileri ve kurumsal tedarikçileri ilk defa 18–19 Ekim 2012 tarihlerinde WOW Convention Center’da Tesis Yatırım-Yönetim-Tedarik Konferansı’nda bir araya geldi

Linde Gaz tesis Haberi

Linde Gaz tesis

Günümüz şartlarının daha rekabetçi duruma gelmesinden dolayı,  katma değer kavramı gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır. Türkiye CO2 pazarının lider tedarikçisi konumundaki Linde Gaz A.Ş, müşterilerine yalnızca gaz tedariği değil, güncel teknoloji, güvenlik, kalite ve çevre standartlarının yakalanması amacıyla özel hizmet ve uygulamalar sunmaktadır.

Karbondioksit ürünü, doğal kuyulardan çıkan Karbondioksit’ten ya da endüstriyel gaz atıklarının saflaştırılması ile elde edilir. Düşük kullanım oranlarında Karbondioksit tüketicilerine tüplü ambalajla tedarik edilirken kullanım oranı yüksek olan tüketimlerde ise tedarik tankerler aracılığıyla müşteri sahalarına konulan yüksek basınçlı tanklara yapılmaktadır.

Karbondioksit biz farkında olmadan hayatımızın birçok alanında kullanılmaktadır. Karbondioksit’le yapılan uygulamalarla Meşrubat, Seracılık, Gıda Dondurma ve İmalat Sanayi’nin birçok alanında müşteriye özel farklı çözümler sunulmaktadır. Bu alanlardan bir yenisi olan Linde’ nin tescilli teknolojisi olan SOLVOCARB® uygulamasının,...