14 / 05 / 2024

Linden Nut boydan gıda

Linden Nut boydan gıda

Türk sanayi devlerinin ardından küresel şirket avına çıkanlara Anadolu Kaplanları da eklendi. Gaziantepli Boyhan Gıda, ABD'nin gıda ambarı olarak bilinen Kaliforniyalı Linden Nut şirketini satın aldı...

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

İmar barışı yıkımından, yeni kentsel dönüşüme!

BloombergHT'den Güntay Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un ‘İmar Barışı’ adımından çok hoşnut olduğunu sanmıyorum. Kentsel dönüşümün yeni yol haritasında bakalım bu rahatsızlıklar ne kadar yansıyacak" diyor...

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yepyeni bir Yusufeli'ni inşa edeceğiz!

Yusufeli'deki yeni yerleşim yeri çalışmalarına da değinen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Herkesin gönlünü hoşnut edecek şekilde bu süreci tamama erdireceğiz. Yapacağımız çalışmalarla yepyeni bir Yusufeli'ni inşa edeceğiz." dedi.

Kartal Wings’te seyir terası keyfi!

Kartal Wings’de çatı katları boydan boya seyir terası olarak tasarlanıyor. Kartal Wings’te seyir terası keyfi sunuluyor.

İstanbul'un ilk çılgın projesi satılıyor!

İstanbul'u boydan boya kat edecek olan bu metrolu demiryolu projesi, Haliç'i açılabilen bir sabit köprünün üzerinden geçtikten sora, Boğaz'ın Avrupa yakasın izleyecek ve Karadeniz kıyısında Kilyos'a kadar uzanacaktı.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Murat Kurum: Türkiye’de konut fiyatları cazip seviyeye geldi!

Em­lak Ko­nut GYO Ge­nel Mü­dü­rü Mu­rat Ku­rum, Tür­ki­ye­’de konut fi­yat­la­rı­nın ca­zip se­vi­ye­ye gel­di­ği­ni, bu­nunla birlikte ya­ban­cı ya­tı­rım­cı­la­rın dö­viz bozdu­rup gayrimenkul aldıklarını belirtti.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileniyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi'ni tamamiyle yeniliyor. Caddede altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Parasını konuta yatıran 1 yıllık sürede kazançlı çıktı!

Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ko­nut fi­yat en­dek­si 183’e çı­ka­rak 1 yıl­lık ar­tış oranı yüz­de 19,09’a ulaş­tı. Geçen yıl ekim ayında 100 bin liralık konut alan yatırımcı parasını 1 yılda 119 bin lira yaptı.

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Jason Linden Tahincioğlu ve Veysel Oktay Gökyıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Linden Nut boydan gıda Haberi

Linden Nut boydan gıda

Uluslararası finans piyasasında başlayan krizle zora giren Batılı şirketler Türk patronların kapısını çalıyor. Yabancı patronlar, Türk sanayisinin önde gelen firmalarının ardından Anadolu Aslanı olarak tabir edilen KOBİ'lerle de masaya oturmaya başladı. Avrupa ve Afrika'da yatırımlarını artıran KOBİ'ler şimdi de ABD'li şirketleri bünyesine katıyor. Gaziantepli Boyhan Gıda, ABD'nin tarım üssü Kaliforniya'da büyük bir ceviz işleme şirketini satın aldı. Boyhan Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkhan, ülkenin ceviz ihtiyacının yüzde 15'ini tek başına karşılayan Linden Nut Company ile anlaştıklarını ve satış işlemlerinin sona erdiğini belirtti. 


Çiftçiler kurdu 

1984'te bir grup çiftçi tarafından kurulan Linden Nut'un yıllık 20 bin tona yakın üretim yaptığını dile getiren Türkhan, "Böylece Kuzey Amerika'daki varlığımız da artacak" dedi. 2001'de ABD'de Turkhan Foods adlı bir şirket kurarak ceviz ve badem...