14 / 05 / 2024

Linden Nut

Linden Nut

Türk sanayi devlerinin ardından küresel şirket avına çıkanlara Anadolu Kaplanları da eklendi. Gaziantepli Boyhan Gıda, ABD'nin gıda ambarı olarak bilinen Kaliforniyalı Linden Nut şirketini satın aldı...

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

İmar barışı yıkımından, yeni kentsel dönüşüme!

BloombergHT'den Güntay Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un ‘İmar Barışı’ adımından çok hoşnut olduğunu sanmıyorum. Kentsel dönüşümün yeni yol haritasında bakalım bu rahatsızlıklar ne kadar yansıyacak" diyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yepyeni bir Yusufeli'ni inşa edeceğiz!

Yusufeli'deki yeni yerleşim yeri çalışmalarına da değinen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Herkesin gönlünü hoşnut edecek şekilde bu süreci tamama erdireceğiz. Yapacağımız çalışmalarla yepyeni bir Yusufeli'ni inşa edeceğiz." dedi.

Murat Kurum: Türkiye’de konut fiyatları cazip seviyeye geldi!

Em­lak Ko­nut GYO Ge­nel Mü­dü­rü Mu­rat Ku­rum, Tür­ki­ye­’de konut fi­yat­la­rı­nın ca­zip se­vi­ye­ye gel­di­ği­ni, bu­nunla birlikte ya­ban­cı ya­tı­rım­cı­la­rın dö­viz bozdu­rup gayrimenkul aldıklarını belirtti.

Parasını konuta yatıran 1 yıllık sürede kazançlı çıktı!

Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ko­nut fi­yat en­dek­si 183’e çı­ka­rak 1 yıl­lık ar­tış oranı yüz­de 19,09’a ulaş­tı. Geçen yıl ekim ayında 100 bin liralık konut alan yatırımcı parasını 1 yılda 119 bin lira yaptı.

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Jason Linden Tahincioğlu ve Veysel Oktay Gökyıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Evviva projeleri hemen teslim hemen tapu kampanyası!

Ya­ban­cı ya­tı­rım­cı­la­rın odak nok­ta­sı ha­li­ne ge­len Esen­yur­t’­ta, 89.000 li­ra­ya ko­nut sa­hi­bi ol­ma­ fırsatı sunuluyor. Bulut İnşaat’ın başlattığı kam­pan­ya­da da­ire­ler ‘’­he­men tes­lim he­men ta­pu­’’ gü­ven­ce­siy­le satışa çıkarıldı.

Sinop Durağan imar planı yeniden hazırlanıyor!

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; "İlçemizin çarpık bir yapılaşmadan ziyade, halkımızın hoşnut olacağı, caddesinden sokağına adil bir yapılaşmanın olacağı bir İmar Planını çağın gereklerine de ayak uydurarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Topkapı Avrupa Konutları Kale'de satışlar devam ediyor!

Av­ru­pa Ko­nut­la­rı mar­ka­lı ko­nut pro­je­le­riy­le dik­kat çe­ken Ar­taş İn­şa­at, son pro­je­si "Av­ru­pa Ko­nut­la­rı Ka­le" ile sek­tör­de­ki ya­tı­rım­la­rı­na ara ver­me­den de­vam edi­yor..

Mayıs ayında 106 bin 412 konut el değiştirdi!

Tür­ki­ye ge­ne­lin­de el de­ğiş­ti­ren ko­nut sa­yı­sı ilk beş ay­da 447 bin 614 olur­ken, ma­yıs ayın­da ra­kam 106 bin 412 ol­du. Ko­nut sa­tış­la­rı­nın dü­şüş gös­ter­di­ği 2014'te, el de­ğiş­tir­me hı­zı ise ma­yıs­ta yö­nü­nü yu­ka­rı çe­vir­di.

100 bin li­ra­lık ko­nut kre­di­si­nin ma­li­ye­ti­ 1 ge­ce­de 738 li­ra yük­seldi!

Bankacılar artan maliyeti konut kredisinde faizlere yansıtmaya başladı. İlk artış tüketicinin cebinden 738 lira fazla para çıkmasına neden oldu. Konut kredi faizlerinde beklenti yüzde 1,25 olarak verildi.

Boyhan Gıda Linden Nut şirketini satın aldı!

Türk sanayi devlerinin ardından küresel şirket avına çıkanlara Anadolu Kaplanları da eklendi. Gaziantepli Boyhan Gıda, ABD'nin gıda ambarı olarak bilinen Kaliforniyalı Linden Nut şirketini satın aldı...

Linden Nut Haberi

Linden Nut

Uluslararası finans piyasasında başlayan krizle zora giren Batılı şirketler Türk patronların kapısını çalıyor. Yabancı patronlar, Türk sanayisinin önde gelen firmalarının ardından Anadolu Aslanı olarak tabir edilen KOBİ'lerle de masaya oturmaya başladı. Avrupa ve Afrika'da yatırımlarını artıran KOBİ'ler şimdi de ABD'li şirketleri bünyesine katıyor. Gaziantepli Boyhan Gıda, ABD'nin tarım üssü Kaliforniya'da büyük bir ceviz işleme şirketini satın aldı. Boyhan Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkhan, ülkenin ceviz ihtiyacının yüzde 15'ini tek başına karşılayan Linden Nut Company ile anlaştıklarını ve satış işlemlerinin sona erdiğini belirtti. 


Çiftçiler kurdu 

1984'te bir grup çiftçi tarafından kurulan Linden Nut'un yıllık 20 bin tona yakın üretim yaptığını dile getiren Türkhan, "Böylece Kuzey Amerika'daki varlığımız da artacak" dedi. 2001'de ABD'de Turkhan Foods adlı bir şirket kurarak ceviz ve badem...