04 / 05 / 2024

LİNK

LİNK

Gerek keyfi gerekse de evden işe ulaşım için elektrikli scooterlar herkesin dilinde. Sokakta yürürken muhakkak karşılaşacağınız bu scooterlar için en çok merak edilenlerden biri de, acaba ne kadar? Sizler için 28 Ağustos 2022 fiyat listesini hazırladık. İşte tam liste…

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Tepebaşı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Külünk tarafından kuruldu.

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capıtal Lınk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.M.Elhassan Alı Mohamed tarafından kuruldu.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Hayırsever Türk doktor Afganistan'da okul inşa ettirdi!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk, Afganistan'ın Cevizcan şehrinde 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul inşa ettirdi.

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

LİNK Haberi

LİNK

Martı, Binbin, Link… Elektrikli Scooter 28 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Gerek keyfi gerekse de evden işe ulaşım için elektrikli scooterlar herkesin dilinde. Sokakta yürürken muhakkak karşılaşacağınız bu scooterlar için en çok merak edilenlerden biri de, acaba ne kadar? Sizler için 28 Ağustos 2022 fiyat listesini hazırladık. İşte tam liste…

İlk olarak yurt dışında kullanılan elektrikli scooter kiralama servisleri, orada olduğu gibi ülkemizde de çok fazla sevildi ve kullanıldı. Bu pazardaki rekabet oldukça yaygın ve gün içerisinde kullanabileceğiniz scooter kiralama servisleri çok fazla ve her geçen gün daha fazla proje yazılıyor.

2019 yılının Martı markası ile ülkemizdeki serüvenine başlayan elektrikli scooter kiralama uygulamaları, her geçen gün büyümeye devam ediyor.2022 yılında ondan fazla startup ekosisteme giriş yaptı. Özellikle İstanbul'da kafanızı çevirdiğiniz herhangi bir sokakta,...