26 / 05 / 2024

Lionel Messi haberleri

Lionel Messi haberleri

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

Messi'nin PSG'ye transferi kripto para borsasını canlandırabilir!

Fransız kulübü Paris Saint Germain'e (PSG) transfer olan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin ücretinin bir bölümünü "PSG Fan Token" olarak alacağının açıklamasıyla beraber kripto paralarda hareketlilik yaşanması bekleniyor. 

Lionel Messi Miami'deki malikanesine kiracı arıyor!

Başarılı futbolcu Lionel Messi, Miami'de bulunan malikanesine aylık 200 bin dolarlık rekor bedelle kiracı arıyor...

Messi, 5 milyon sterline Florida'dan rezidans aldı!

Lionel Messi, Florida'da Atlas Okyanusu kıyısında yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı. Aldığı bu ev ile kafa karıştıran bir adım atan Arjantinli dünya yıldızı, eve 5 milyon sterlin ödedi.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Lionel Messi’nin evinin üzerinden uçak geçmesi yasak!

İspanyol Marca gazetesine konuşan Vueling şirketinin başkanı Javier Sanchez-Prieto, uçakların Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin evinin üzerinden geçmesinin yasak olduğunu dile getirdi.

Sitelerde denetçi sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde denetçi sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Lionel Messi haberleri Haberi

Lionel Messi haberleri

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi.

Messi için duvar inşa ettiler

 

Ülkesinde Maradona'dan sonra en büyük futbol idolü olarak kabul edilen ve gençler tarafından örnek alınan Messi için yapılan duvar büyük beğeni topladı. Yaklaşık 25 metre genişliğinde ve 12 metre yüksekliğindeki duvarın yapımı sadece 2 gün sürdü. Messi'nin siluetinin bulunduğu duvarda, Barcelona'nın renklerine de yer verildi.

Messi için yapılan en büyük eser


Yıldız futbolcuyu onurlandırmak için Boca'ya yakın bir mahallede yapılan bu renkli ve görkemli duvar bir futbolcu için şu ana kadar yapılmış en büyük eser olarak da kayıtlara...