08 / 07 / 2024

Lisa Şener vefatında miras davası

Lisa Şener vefatında miras davası

İş kadını Lisa Şener 4 yıl önce özel jetinin düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi. 33 sinema salonu olan bir zincirin de sahibi olan Şener, Türkiye’nin ilk kadın iş jeti pilotuydu.

Miras bekleyenler nelere dikkat etmeli? Miras paylaşımı hakkında yeni karar!

Günümüz şartlarında miras kavgalarına son veren yeni karar ile birlikte kardeşler arasındaki anlaşmazlıklara da çözüm getirilmesi bekleniyor. Buna göre, ebeveynlerini bakmak ile sorumlu olan çocuklar, ebeveynlerinin vefat durumundan sonra miras konusunda söz hakkı sahibi olabilecekler.

Ev sahibi vefat ederse, kiracı evden çıkarılır mı?

Ev sahibi ile kiracı arasında yapılan kira sözleşmesi kapsamında taraflara çeşitli güvenceler verilmekte. Buna göre ev sahibinin vefat etmesi durumunda kira sözleşmesine ne olacağı merak konusu. İşte merak edilen detaylar...

Eşi vefat eden yoksul kadınlara maddi destek: Maaş gibi düzenli 2 bin TL yardım yapılacak

Son alınan bilgilere göre, eşi vefat eden ve maddi sıkıntı yaşayan kadınlara devletten maddi destek sağlanacak! Desteği alabilmek için sadece kimlik fotokopisi ve vesikalık fotoğraf gerekmekte. İşte bu konuyla ilgili tüm ayrıntılar haberin devamında yer alıyor…

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Vefat durumunda promosyon geri alınır mı?

Emekli promosyon konusu gündemde yer alırken vatandaşlar bu konu bağlamında “Vefat durumunda promosyon geri alınır mı?” sorusuna da yanıt aramaya başladı. İşte detaylar!

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulkadir Şener ve Serhat Şener ortaklığında kuruldu. 

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

Lisa Şener vefatında miras davası Haberi

Lisa Şener vefatında miras davası

İş kadını Lisa Şener 4 yıl önce özel jetinin düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi. 33 sinema salonu olan bir zincirin de sahibi olan Şener, Türkiye’nin ilk kadın iş jeti pilotuydu. Şener geride çok sevdiği oğlu ile yüklü bir mal varlığı bıraktı. Şener’in vefatından sonra eski eşine karşı dikkat çekici bir dava açıldı. Anılan davada eski eş, Şener’den oğluna kalan malları üzerine geçirmekle suçlandı.


Lisa Şener başarılı iş yaşamının yanı sıra uçuşa tutku ile bağlı bir isimdi. Şener ve eğitim pilotu Hikmet Aral’ın içinde oldukları uçak 12 Ağustos 2012 günü Marmara Ereğlisi açıklarında düştü. İkilinin cansız bedenlerine saatler sonra ulaşıldı. 44 yaşında hayata veda eden Şener’in ölüm haberi geniş yankı uyandırırken, cenaze töreni televizyonlarda canlı yayınladı.


SİNEMA SALONLARI İŞLETİYORDU


Şener’in tabutu başında gözyaşı döken...