07 / 05 / 2024

Livera Homes ön talep

Livera Homes ön talep

Livera Homes projesi ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim imkanı sağlanıyor. Proje aynı anda hem hemen teslim fırsatı sunuyor.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

SRP Galaxy Homes evleri satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

SRP Sadi̇d İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen SRP Galaxy Homes evlerinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Türk vatandaşları İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes şirketi, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herous Homes İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mıryaghoub Seyedzadeh tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Livera Homes ön talep Haberi

Livera Homes ön talep

İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesi 3. Havalimanına sadece 9 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Aynı anda hem hemen teslim fırsatı hem de ön talep imkanı sağlanan Livera Homes Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsüne zahmetsizce ulaşabileceğiniz bir konuma sahip.

2 bloktan meydana gelen Livera Homes projesinin ilk bloğunda yaşam başlarken, ikinci etabında dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Bu etapta ön talep dönemine özel indirim fırsatı sağlanıyor. 

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Flat (düz) daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1, 2+2,3+1, 3+2, 4+1, 5+1 dubleks olmak üzere bahçeli ve penthouse şeklinde konut seçeneklerine yer verilen Livera Homes  Fimar Yapı imzasını taşıyor.
 
Livera Homes'ta daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. Projenin ilk etabında 28 daire, ikinci etabında ise 42...