18 / 05 / 2024

lof daireler nasıl tasarlanmalı

lof daireler nasıl tasarlanmalı

Son dönemin lüks daire kavramına yeni bir bakış getiren Loft daireler, hem modern duruşu hem de daha kullanışlı dizaynı ile tercih edilir hale geldi. Konforlu yaşam alanları sunan bu dairelerde dekorasyon da alanın kullanışlılığı kadar önemli.

Kardeşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Altı kardeşiz. üç daireyi babam, mahkeme huzurunda bana ve kardeşime verdi. Babamın vefatı halinde diğer kardeşlerin bu daireler üzerinde hak iddia etme ihtimalinde, nasıl bir savunma yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

7 soruda Yeni İmar Yönetmeliği'ne göre en küçük daire nasıl olacak?

1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği ile daireler nasıl olacak? Yeni İmar Yönetmeliği ile hangi daire tipi yasaklandı?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Loft daireler nasıl dekore edilmeli?

Son dönemin lüks daire kavramına yeni bir bakış getiren Loft daireler, hem modern duruşu hem de daha kullanışlı dizaynı ile tercih edilir hale geldi. Konforlu yaşam alanları sunan bu dairelerde dekorasyon da alanın kullanışlılığı kadar önemli.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu Evleri fiyatları 80 bin 624 TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Kat irtifak tapulu sitelerde masraflar nasıl bölüşülür?

Tamer Heper bugünki köşe yazısında şu soruyu cevaplıyor. Yazlık bir sitede kat malikiyim. Sitemiz yüzme havuzlu ve kat irtifak tapulu. Burada birtakım daireler boş. Bu halde havuz vs. masraflar nasıl bölüşülür?

Şerefiye payı nasıl hesaplanır?

Şerefiye payı, bilindiği üzere aynı çatı altında bulunan ve aynı özelliklere sahip daireler arasındaki fiyat farkını ifade ediyor. Peki buna göre şerefiye payı nasıl hesaplanır?

Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir?

Teslimleri 2014 yılının Aralık ayında yapılacak olan Viapor Venezia Evlerinde daireler minimum 321 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kredi borcu olan konut nasıl alınır?

Kredi borcu bulunan bir ev almak istiyorsunuz ama kredi borcu olan konut nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Emlak beyan değeri nasıl hesaplanır?

Emlak beyannamelerinde belirtilen değer, emlak beyan değeri olarak nitelendiriliyor. Peki emlak beyan değeri nasıl hesaplanır, detayları...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

lof daireler nasıl tasarlanmalı Haberi

lof daireler nasıl tasarlanmalı

Basit, modern ve kullanışlı yaşam alanları ile Loft daireler, ülkemizde son dönemde lüks daire seçiminde trend olmaya başladı. Genelde endüstriyel alanların, garaj veya hangarların yaşam alanına dönüştürülmesi ile başlayan Loft daireler, talep arttıkça lüks projelere dahil edilmeye başladı. Genellikle çatı katlarında bulunan bu alanlar, minimum duvar kullanımı, gün ışığının mümkün olduğunca kullanılır olması ve asma katları ile ön plana çıkıyor. 


Geniş alana sahip bu dairelerde dekorasyonda ahşap mobilyaların ön plana çıktığını belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, “New York, Londra, Paris ve Stockholm, Loft mimarisinde öne çıkan şehirler. Özellikle tarihi ve kalabalık şehirlerde Loft mimari açısından Avrupa’da ön planda. Ülkemizde de son dönemde Loft daireler yaygınlaşmaya başladı. Bu dairelerin dekorasyonunda ise özgür bir anlayış hakim. Loft ev dekorasyonu...