16 / 05 / 2024

lojistik arzı nedir

lojistik arzı nedir

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaştı..

Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı başladı

Batı Ege Gayrimenkul bugün halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? İşte haberin detayları...

MEKA Beton halka arzı ne zaman? Halka arza katılacak bankalar ve takvim açıklandı!

Meka Beton, halka açılıyor. Bu ünlü firmanın Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı onay sonrası, borsa yatırımcıları ve hisse senedi meraklıları, "Meka Beton'un katılım endeksine uygunluluğu nedir?" diye merak içindeler.  İşte Meka Beton hakkında güncel halka arz bilgileri...

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Küçük tarafından kuruldu. 

İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı 4,9 milyon metrekareye ulaştı!

Bu yılın ilk çeyreğinde ofis ve lojistik sektörleri büyüdü. Turizmde ise kısmi düşüş var. İstanbul'daki A sınıfı ofis arzı, bir yıl öncesine göre 500 bin metrekare artarak 4,9 milyon metrekareye ulaştı.

İhraçcı nedir?

Gayrimenkul sertifikası ihracı,gayrimenkul sertifikalarının ihraççılar tarafından çıkarılıp, halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin satışı oluyor. Peki, ihraçcı nedir?

İstanbul-Kocaeli hattındaki arsalar lojistik yatırımıyla değerleniyor!

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul-Kocaeli hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu. Tüm projelerin tamamlanmasıyla 5 yıl içinde bölgede lojistik arzının 11.1 milyon metrekareye ulaşması bek

Marmara'da lojistik arzı 7.8 milyon metrekareye ulaştı!

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaştı..

İstanbul Kocaeli hattında arsalar değerleniyor!

Yeni altyapı ve ulaşım projeleri, gayrimenkul sektörünü yeniden şekillendiriyor, İstanbul–Kocaeli hattında arsa fiyatları prim yapıyor. Lojistik arzı 2017 yılı sonunda 8,5 milyon metrekareye ulaşacak..

Arzî irtifak hakkı nedir?

Bir gayrimenkul üzerine, diğer bir gayrimenkul veya şahıs lehine kurulan ve hak sahibine sınırlı bir yararlanma sağlayan hakka irtifak hakkı deniyor. Peki, arzî irtifak hakkı nedir?

Doğalgaz ön ödemeli sayaç nedir?

İstanbul'da konumu ve ulaşım durumu itibariyle diğer ilçelerden farklılık arz eden Adalar ve Şile ilçelerinde ön ödemeli sayaç kullanılıyor. Peki, doğalgaz ön ödemeli sayaç nedir? Ön ödemeli sayaç nasıl kullanılır?

Kiler GYO Esenyurt Kiler Lojistik Merkezi değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul Esenyurt'ta Haramidere mevkiinde yer alan Kiler Lojistik Merkezi'nin 31 Aralık 2012 tarihli değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO'nun halka arzında bir payın satış fiyatı 1,35 TL!

Halk GYO'nun halka arzında bir payın satış fiyatı 1,35 TL olarak belirlendi...

lojistik arzı nedir Haberi

lojistik arzı nedir

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, İstanbul ve Kocaeli alt pazarlarını kapsayan Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaşmış durumda. Raporda inşaat halindeki stokun ise 563 bin metrekareden 653 bin metrekareye yükseldiği görülüyor. Lojistik arzının ise 2017 sonunda yaklaşık olarak 8.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. Ayrıca Kocaeli ve İstanbul alt pazarlarında yaklaşık olarak 2.6 milyon metrekarelik stokun planlama aşamasında olduğu gözlemleniyor. Bütün planlama aşamasındaki projelerin tamamlanması durumunda, toplam lojistik arzının önümüzdeki 5 yıl içinde 11.1 milyon metrekareye ulaşacağı...