16 / 05 / 2024

Lojistik şirketleri marmara bölgesi tesis

Lojistik şirketleri marmara bölgesi tesis

Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kuracak.

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı 100 bin TL bedelle Fazlı Mete tarafından açıldı.

Rus şirketleri Kanal İstanbul Projesi'ni bekliyor! 

Rusya’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Delo’nun Başkanı Sergey Şişkaryev, Kanal İstanbul'un Rus şirketleri açısından ekonomik fırsatlar yaratacağı görüşünde bulundu.

Olası Marmara depremine hazırlıklı olunmalı!

Japonya Yurt Dışı İnşaat Şirketleri Derneği Genel Sekreteri Yoshinori Moriwaki, "Önümüzdeki 25 yıl içerisinde Marmara'da 17 Ağustos depremi gibi bir deprem bekleniyor" dedi.

Lojistik şirketleri Türkiye'nin dört bir yanında tesis kuracak!

Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kuracak.

Kocaeli olası bir depremde Marmara'nın üssü olacak!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Yer Fiziği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara Bölgesinde deprem olma olasılığını yüksek olduğunu hatırlatarak, Kocaeli’nin çevre illere lojistik destek sağlayacağını söyledi.

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Marmara'da lojistik arzı 7.8 milyon metrekareye ulaştı!

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye verilerine göre, Marmara Bölgesi'ndeki toplam lojistik arzı 2014 yıl sonu itibariyle 7,8 milyon metrekareye ulaştı..

Bolu Çimento grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Bolu Çimento Sanayii AŞ, grup şirketleri hakkındaki bilgilerini yayınladı. Buna göre Oyak Beton, Oyak Enerji, Omsan Denizcilik, Havacılık ve Lojistik şirketlerinin bilgileri aşağıdaki gibidir...

Türk Kızılayı Trakya bölgesi için lojistik merkezi arıyor!

Türk Kızılayı Marmara Bölgesi ve İstanbul'da olası bir depreme karşı hazırlık kapsamında kullanılacak lojistik merkezi arıyor

Tırsanda fabrika sayısını 4e çıkaracak!

Treyler üreticisi Tırsanın Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, lojistik şirketleri TLSdeki hisselerini yeğeni Altuğ Hacıalioğluna devretti. Tırsanda 110 milyon TLlik yatırımla 2014de Avrupada ilk üçe girmeyi planladığını belirtti...

Marmara Park AVM'nin temeli atıldı!

Beylikdüzü Esenyurtta, Alman ECEnin Türkiye iştiraki ECE Türkiye ve Deutsche Bankın yatırım şirketi DWS ortaklığında, Finansbank, Marmara Park Alışveriş Merkezinin (AVM) temeli atıldı  

TCDD Altyapı ve Demiryolu Lojistik Fuarı'na katılacak!

 TCDD, Eurasiarail Demiryolu, Hafif Raylı  Sistemler, Altyapı ve Demiryolu Lojistik Fuarına katılacak...

Marmara Royal Rezidans Pendik'te sağlık sektörüne yüzde 3 indirim! 1.228 TL taksitle!

220 konuttan meydana gelen Marmara Royal Rezidans Pendik'te sağlık sektöründe çalışanlara yüzde 3 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar 120 bin 500 TL'den taksitler ise 1.228 TL'den başlangıç gösteriyor

Lojistik şirketleri marmara bölgesi tesis Haberi

Lojistik şirketleri marmara bölgesi tesis

Ekonomist dergisinden Ayşegül Sakarya Pehlivan'ın haberine göre, lojistik sektörü yatırım atağına kalkıyor. Türkiye'yi lojistik bir üs haline getirmek için projelere hız veren lojistik şirketleri, Marmara Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı noktalarına lojistik tesisleri kurmak için harekete geçti. Bunun yanında kamunun da 21 bölgede lojistik köy kurma planları bulunuyor.

Türkiye, Doğu ve Batıyı birleştiren stratejik konumuyla küresel ticaretin önemli kesişim noktalarından biri. Bu konum Türkiye'yi lojistik sektöründe dünyanın önemli oyuncularından biri haline getiriyor. Türkiye, güçlü talep, inşaat halindeki projeler ve planlanan arzla, EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesindeki gelişmekte olan başlıca lojistik pazarları arasında yer alıyor.

Dünya Bankası Lojistik Performans Endeksi'ne göre Türkiye 2016 yılında 34'üncü sırada yer aldı. Lojistik Kalkınma Planı çerçevesinde hedef 2018 Lojistik Performans Endeksi'nde 15'inci sıraya yükselmek....