07 / 05 / 2024

Lokum Evler büyük daire fiyatı

Lokum Evler büyük daire fiyatı

Tuzla Aydınlı'da hayata geçirile Lokum Evler'de 154 metrekare 3 oda 1 salon daireler 468 bin TL'ye satılıyor. 

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

Gazze'de ticari mahalleler ve dükkanlar büyük hasar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne günlerdir gerçekleştirdiği bombardıman sonucunda evler ve sokakların yanı sıra ticari mahaller ve dükkanlarda da büyük hasarlar oluştu.

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce ödemeleri!

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce ödemeleri minimum yüzde 20 peşinatla yapılabiliyor. İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler Güzelce projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece ev fiyatları!

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece ev fiyatları en düşük 347 bin TL'den başlıyor. Dairelerin yüzde 80'inin deniz manzarasına hakim olacağı projede dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satış ofisi!

Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satış ofisi...

Tuzla DKY Lokum Evler satılık!

Toplam 722 daireden oluşan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Tuzla DKY Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece'de günlük ev baskını!

günlük kiralık evler tehlike saçmaya devam ediyor. Büyükçekmece'de 400 TL'ye kiralanan günlük evde uyuşturucu partisi düzenlendi. İhbarı alan polisler eve baskın yaptı.

1+1’lerin tahtını büyük evler kaptı!

Emlak Konut GYO'nun öncülüğünde başlayan uzun vade düşük faiz kampanyası büyük evlere talepleri artırdı. Talep arttıkça fiyatta da yükseliş görüldü.

Lokum Evler büyük daire fiyatı Haberi

Lokum Evler büyük daire fiyatı

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler'de geniş geniş oturun. 722 daireden meydana gelen proje Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor.


Lokum Evler projesinde 154 metrekarelik 3+1 daireler 468 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik peşinatsız, 36 ay 0 faiz ya da 120 ay 0,99 faiz oranı ile ödeme imkanı sunuluyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Lokum Evler projesi 52 bin 777 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Lokum Evler projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Tuzla Lokum Evler projesi konum olarak Tuzla sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6, alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Telefon: 0216 420 0...