06 / 05 / 2024

Lokum Rezidans kampanyası

Lokum Rezidans kampanyası

Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Lokum Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

DKY İnşaat'tan tarihi indirim kampanyasına destek!

DKY; Lokum Evler, DKY On Kağıthane ve DKY Sahil projeleriyle Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor...

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Aydınlı Lokum Evleri ödeme kampanyası 2017!

Aydınlı Lokum Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası!

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 24 ay ile 36 aya kadar vade imkanının yanı sıra peşinatı 2020 yılında ödeme imkanı sunuluyor. Roya Nova Rezidans projesi tek blok olarak yükselecek...

Kartal Deluxia Park Rezidans'ta Şimdi Al 12 Ay Sonra Öde!

Deluxia Park Rezidans projesinde 'Şimdi Al 12 Ay Sonra Öde' kampanyası uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Deluxia Park Residence projesinde fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor...

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Toplam 316 konut ve AVM alanından oluşan Sur Yapı Marka projesinde ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası...

Lokum Rezidans kampanyası Haberi

Lokum Rezidans kampanyası

Sosyal kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor. 


2 blok şeklinde yükselen proje Lokum Evler projesinin Lokum Residence etabı olarak satışa sunuldu. Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.


15 ay krediyi firmadan sağlanan projede ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Tuzla'da hayata geçiriliyor.


DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen projede daire alanları 1+1'lerin 64.91 metrekare ve 2+1'lerin 102.87 metrekare olarak dizayn edildi.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Lokum Rezidans projesinde 1.772 TL'den başlayan taksit imkanı sağlaıyor. Projedeki 1+1'ler 177 bin TL'den, 2+1'ler...