03 / 05 / 2024

londra çılgın köprü detayları

londra çılgın köprü detayları

Londra'da Thames Nehri üzerine yeni ve ikonik bir köprü inşa edilmesi için proje yarışması yapılıyor. Şu anda 200'den fazla köprünün bulunduğu nehir üzerine yapılacak yeni köprü için 74 proje başvuru yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünü hangi şirket yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde “çılgın proje” diye nitelendirilerek açıklanan Kanal İstanbul projesi için henüz bir ihale yapılmadı. Ancak bu ay sonu temeli atılacak olan köprünün, kimin tarafından yapılacağı belli oldu.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor!

İtalya'da son 3 senede 5 köprü ve viyadüğün çökmesi, bu yapıların güvenliğine ilişkin tartışmalara neden oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule blokları yükseliyor!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak, renkleri, figürleri ve diğer özellikleriyle "simgelerin köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule bloklarının köprü ayaklarına montajı başladı.

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Londra’nın 200 milyon sterlinlik bahçe köprü projesi iptal!

Londra’da Thames nehri üzerine inşa edilmesi planlan “Bahçe Köprü” (Garden Bridge) projesinin iptal edildiği bildirildi

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Elazığ-Ağın arası tamamlanan köprü ile 44 kilometre kısaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Ağın Köprüsü ile birlikte 44 kilometre daha kısaldığını söyledi.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

londra çılgın köprü detayları Haberi

londra çılgın köprü detayları

Londra'da Thames Nehri üzerine yeni ve ikonik bir köprü inşa edilmesi için proje yarışması yapılıyor. Şu anda 200'den fazla köprünün bulunduğu nehir üzerine yapılacak yeni köprü için 74 proje başvuru yaptı. İşte o başvurulardan en ilginçleri...