11 / 05 / 2024

Londra kraliyet parkı

Londra kraliyet parkı

Yalova Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu olan 50 yaşındaki Tahsin Taştan, 10 yıldır Londra Kraliyet parklarının çevre düzenlemesini yapıyor. Taştan, Capel Mano'da süs bitkileri eğitimi almış.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Londra'da 210 milyon sterlinlik rekor ev satışı!

Çinli bir emlak devi Londra'da Hyde Park manzaralı saray yavrusunu 210 milyon sterlin ile rekor fiyattan satın alıyor... 

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya izin çıkmadı!

Katar kraliyet ailesinin Londra’da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees, kent planlamasına uygun olmadığı gerekçesiyle onay vermedi.Katar kraliyet ailesinin İngiltere’nin başkenti Londra’da saray yapma planı belediye memuruna takıldı.

Katar Şeyhi El Sani Londra'da 200 milyon sterline 3 bina satın aldı!

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Katar Şeyhi Londra'da 200 milyon dolara 3 bina aldı!

İngiltere'de birçok ticari yatırımda bulunan Katar Şeyhi'nin Londra'daki mal varlığı İngiltere kraliyet ailesinin mal varlığını geçti. Katar Şeyhi Hamad bin Halife el Sani Londra'da 3 bina satın aldı...

Londra'daki Kraliyet parklarını Tahsin Taştan düzenliyor!

Yalova Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu olan 50 yaşındaki Tahsin Taştan, 10 yıldır Londra Kraliyet parklarının çevre düzenlemesini yapıyor. Taştan, Capel Mano'da süs bitkileri eğitimi almış.

İzmir Kültürpark'a Hyde Park örneği!

İzmir Fuar Alanı 'nın kongre merkezi olmasına karşı çıkan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu, Londra 'daki Hyde Park'ı örnek gösterdi...

Londra Hyde Park'taki Speakers Corner yenilendi!

Yaklaşık 150 yıllık "Konuşmacının Köşesi", İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Sajid Javid ve Kraliyet Parkları Genel Müdür Linda Lennon 'ın katıldığı törenle yeniden açıldı.

Londra’ya Shrek parkı geliyor!

Animasyon film yıldızı Shrek, Londra’da park teması oluyor. İlk parkın gelecek yıl hizmete gireceğini belirten yetkililer 9 yılda 6 yeni park daha açmayı planlıyor. Temalı parkta animasyon karakterler, kostüm içinde aktörler ve Shrek kuklaları yer alacak.

Park Panorama Residence konfor ve estetiği bir arada sunuyor!

New York, Londra, Paris gibi metropollerin en elit semtlerinde rastlayacağınız, belki de tek farkı kapılarındaki isimlerin genellikle Türkçe olacağı Park Panorama Residence, Çayırova Güzeltepe'de yükseliyor

Londra kraliyet parkı Haberi

Londra kraliyet parkı


Yalova Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunu olan 50 yaşındaki Tahsin Taştan, 10 yıldır Londra Kraliyet parklarının çevre düzenlemesini yapıyor. 


İngiltere'ye 20 yıl önce geldiğini belirten Taştan, 10 yıldır Buckingham Sarayı'nın hemen karşında bulunan Kraliyet parklarında çalışıyor.


Toprakla uğraşmayı her zaman çok sevdiğini ifade eden Taştan, çiçeklere olan düşkünlüğü nedeniyle Londra'nın saygın kolejlerinden Capel Mano'da süs bitkileri eğitimi almış.


Londra'ya İngilizce öğrenmek için geldiğini belirten Taştan'ın, Kraliyet parklarında çalışacağı aklının ucunda bile geçmemiş.


Westminster bölgesindeki Kraliyet parklarının en gözdesi olan St. James Park'ın yapay gölü kıyısındaki rengarenk çiçeklerle uğraşarak mutluluğu yakaladığını söyleyen Tahsin Taştan'ın en büyük hayali ise burada öğrendiklerini Türkiye'de uygulamak. 



Parklar da her zaman bir hareket olduğunu ve burada çalışmayı çok sevdiğini dile getiren Taştan, "Haziran ayı Kraliçe'nin doğum gününe hazırlık...