17 / 05 / 2024

Londra Mimarlık Festivali RIBA

Londra Mimarlık Festivali RIBA

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Bodrum Loft Projesi'ne ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2017 “Turizm Yatırımları Proje“ kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKFEN İnşaat için tasarladığı Bodrum Loft Projesi, büyük ödüle layık görüldü.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a WAF 2016’dan ödül!

Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2016’da Tabanlıoğlu yine kürsüye çıktı. Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Yenileme Projesi ile “Yeni ve Eski Bina” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Tabanlıoğlu, Beloved/Azizem ile Londra Tasarım Festivali'nde!

Kürk Mantolu Madonna’nın 73 yıl sonra ilk kez İngilizce’ye çevrilmiş olması vesilesi ile Tabanlıoğlu Mimarlık, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Tasarım Festivali kapsamında bu büyük aşk hikayesine odaklanıyor.

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Londra Mimarlık Festivali RIBA Haberi

Londra Mimarlık Festivali RIBA

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından üretilen yenilikçi fikir ve projeleri kayıt altına almayı ve geniş kitlelerle buluşturmayı hedefleyen GEMSS, 5 Eylül - 12 Ekim tarihleri arasında The Circle’da gerçekleşecek serginin ardından, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında da Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da (Royal Institute of British Architects) sergilenecek. Katılım için son başvuru tarihi 16 Temmuz olan GEMSS, genç mimarları ön plana çıkartarak, ulusal ve uluslararası ölçekte seslerini duyurabilmelerini sağlayan bir platform olma misyonuyla yola çıkıyor.

GEMSS’in multidisipliner seçici kurulu mimarların yanı sıra mimarlık kültürüne katkıda bulunmuş sanatçılar, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşuyor. Sait Ali Köknar küratörlüğünde düzenlenecek GEMSS’in 2019 seçkisi, Hafriyat Grubu kurucularından Ressam Antonio Cosentino, CM Mimarlık Kurucusu Mimar Cem Sorguç, M+D Mimarlık Kurucu...