03 / 05 / 2024

londra Wessex House

londra Wessex House

Just Us Global Ltd olarak Berkeley Homes’un gözde projelerinden One Tower Bridge’in yeni safhası Wessex House ‘u İstanbul’da ilk kez görücüye çıkarıyoruz ..

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Ant Yapı Londra 20-22 Eaton Place için start aldı!

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Tarkan Londra'dan 4,5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Tarkan, Londra'dan 4,5 milyon TL değerinde ev satın aldı...

Ali Sabancı Londra'da 88 yıllık binayı 71 milyon TL'ye satın aldı!

Esas Holding patronu Ali Sabancı, gayrimenkullerine bir yenisini ekledi. Sabancı, Londra'daki 88 yıllık binayı 71 milyon TL'ye satın aldı...

Londra'daki Riverwalk projesinin lansmanı 12-13 Haziran'da!

İngiltere'nin başkenti Londra'da hayata geçirilen Riverwalk projesinin lansmanı 12-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor...

Roman, Londra'da mağaza açacak!

Roman'ın sahibi Buğra Toplusoy, Londra'da mağaza açacaklarını ifade etti...

Dream House Experience ABD'de kapılarını açtı!

ABD'de yaşama geçirilen Barbie Dream House geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı

Londra Boris Havaalanı projesi reddedildi!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın kentte hayata geçirmeyi düşündükleri yeni havaalanı projesi vekiller tarafından reddedildi...

İngiltere'nin en pahalı malikanesi 700 milyon TL'ye satışa çıktı!

Londra'da Carlton House Terrace 18 numaradaki ev 700 milyon liraya satışa çıktı

londra Wessex House Haberi

londra Wessex House

Londra’nın meşhur köprüsü Tower Bridge’in hemen yanında konumlanan One Tower Bridge, Wessex House adlı projenin son safhasını da satışa sunuluyor. Türkiye’den alıcılara özel fırsatlar sunan One Tower Bridge, Wessex House ile Londra’nın en gözde projesinin kapılarını size açacak.


Berkeley Homes tarafından projelendirilen One Tower Bridge, Londra’nın hakkında en fazla konuşulan projelerinden biri. Projenin Wessex House adlı bölümü için Türkiye’de özel bir çalışma yürütülüyor. Ünlü Thames Nehri’nin yanı başında konumlanan Wessex House ile gerçek Londra ruhunu hissedeceksiniz. 

Projenin yeni satışa sunulan bölümü olan Wessex House, 79 daire ve 3 penthouse’dan oluşuyor. Oldukça özel bir konuma sahip olan Wessex House, projenin en ayrıcalıklı parçasını oluşturuyor. 


Dünyanın en gözde şehirlerinden biri olan Londra’nın kalbinde yer alan projenin 5 yıldızlı olanakları göz kamaştırıcı dersek yalan olmaz....