10 / 05 / 2024

londrada havada duran bina

londrada havada duran bina

İngiltere'nin başkenti Londra'nın turistik semtlerinden Covent Garden'daki "havada duran bina", her gün bu semti gezen binlerce kişinin dikkatini çekiyor.Bina, Time Out dergisinin "Bu hafta Londra'da görülmesi gereken yerler" listesinde ilk sırada yer ald

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 müjdesi! Başvuran 5.000 TL parayı havada kapacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 müjdesi! Başvuran 5.000 TL parayı havada kapacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Öğrenci ailelerine müjde geldi! Hemen başvuran şimdi 5.100 TL ödemeyi havada yakalayacak! 

Öğrenci ailelerine güzel haber verildi! Milyonlarca öğrenci ve aileyi nefes kesecek müjde şimdi geldi! Rahat bir oh çekeceksiniz. Hemen başvuran şimdi 5.100 TL ödemeyi havada yakalayacak! İşte haberin detayları...

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak!

Aile Bakanlığı'ndan bir müjde daha geldi! Yarıma muhtaç aileler rahat bir nefes alacak! Şimdi T.C Kimlik kartıyla başvuran yardımı havada kapacak! İşte bütün ayrıntılar...

Çiftçi indirim beklerken zam geldi. Gübre müjdesi havada kaldı

Çiftçinin en önemli girdi kalemlerinden biri olan gübrede geçtiğimiz hafta başında verilen yüzde 13 indirim müjdesi havada kaldı. Tarım Kredi Kooperatiflerinin sadece bir çeşitte yüzde 13 indirim yaptığı belirtildi.

Ekrem İmamoğlu: Duran metro hatlarının maliyeti 11 milyar TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duran metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Bulvar216'da nefes terası ile açık havada ofis imkanı!

Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu arasında yer alan Bulvar216'da, açık havada çalışmayı seçenler icin nefes terası yapıldı.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

londrada havada duran bina Haberi

londrada havada duran bina

İngiltere'nin başkenti Londra'nın turistik semtlerinden Covent Garden'daki "havada duran bina", her gün bu semti gezen binlerce kişinin dikkatini çekiyor.


Görsel yanılsama üzerine çalışmalar yürüten İngiliz heykel ve enstalasyon sanatçısı Alex Chinneck imzalı binayı görenler, bina havadaymış yanılsamasına kapılıyor. 


Kolonları kırılmış ve havalanıyormuş gibi görünen 12 metrelik binanın, özel dijital tekniklerle boyanması 500 saat sürdü. Bina, Covent Garden'ın mimarisine uygun şekilde, meydanda bulunan başka bir binanın replikası olarak yapıldı.


Bina, Time Out dergisinin "Bu hafta Londra'da görülmesi gereken yerler" listesinde ilk sırada yer...