18 / 05 / 2024

Lones Test Ve Belgelendirme iletişim

Lones Test Ve Belgelendirme iletişim

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TCMB faiz kararı öncesi piyasalarda dehşet verici hareketlilik! Dolar ve altında peş peşe rekor geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi piyasalarda hareketlilik yaşandı. Dolar, 27 lirayı test ederek rekor kırdı ve euro da 30 liranın üzerine çıktı. Gram altın ise bin 700 lirayı aşarak yeni bir rekor elde etti.

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Lones Test Ve Belgelendirme iletişim Haberi

Lones Test Ve Belgelendirme iletişim

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi konusu:
Aşağıdaki konularda, Test, muayene, gözetim, teknik denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri vermek. 1. Bilgi yönetim sistemleri, enerji yönetim sistemleri, kalite yönetim sistemleri ve entegre yönetim sistemleri konusunda denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri vermek. (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS/ISO 18001, ISO 22000, ISO 16949, ISO 13485, SA 8000, Helal Belgelendirme, ISO 27001, ISO 20000, ISO 10002, ISO 50001, ISO 45001,BRC Küresel Gıda standardı, BRC/Iop, IFS, HACCP, ISO 27000, EUREPGAP v.b. ) 2. Ulusal ve uluslararası tüm yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından yayınlanarak yürürlüğe konulan standart, yasa ve yönetmelikler doğrultusunda...