02 / 07 / 2024

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu Meltem Namdar Durulgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, LÖSEV'in 18 yıldır hem lösemili çocuklara hem de yetişkin hastalara her konuda yardımcı olduğunu söyledi.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık 3 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi Şişli'de yer alan 3 adet ofisi toplam 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Acil satılık gayrimenkullerle ofis yatırımlarına olan talep giderek artacak!

Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan Türkiye’nin 2019 yılı ‘Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu’ yayınlandı. Raporda, konut, ofis, perakende sektörlerinin 2019 verilerine yer verildi...

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

İstanbul Ofis Pazarı’nda işlem hacmi 2018’de daraldı!

İstanbul Ofis Pazarı’ndaki arz-talep dengesi 2018 yılında bozuldu. Ofis stoku bir önceki yıla göre yüzde 4 büyürken işlem hacmi yüzde 28 daraldı...  

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Emlakçılıkta sanal ofis sona erecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu Haberi

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu

Amaçlarının Türkiye'nin her yerinde hizmet vermek olduğunu belirten Durulgan, şöyle konuştu:


"Eskişehir irtibat ofisimiz faaliyete geçti. Gönüllülerimizden ve bağışçılarımızdan yardımlarınızı bekliyoruz. Pek çok etkinlik ve faaliyet planlıyoruz. Bunlarla ilgili kampanyalarımız ve gönüllülerimizle birlikte adımızı duyurmaya başlayacağız. 26 Aralık Cumartesi günü lösemi tedavisi tamamlanmış maske atacak çocuklarımızla birlikte hem yeni yılı kutlayacağız hem de gönüllülerimizle birlikte maskelerini atacağız."


LÖSEV'de gönüllü olarak çalışan Özkan Semiz ise LÖSEV'in etkinliklerine katıldığını ve löseminin ne olduğunu topluma anlattığını kaydetti.



Eskişehir...