16 / 05 / 2024

LÖSEV vasiyet

LÖSEV vasiyet

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

8 soruda vasiyet nasıl hazırlanır?

Vasiyet, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi için hazırlanıyor. Peki, vasiyet nasıl hazırlanır? Vasiyetname şekilleri nelerdir?

5 soruda vasiyet ile miras nasıl bırakılır?

Miras sahibinin, ölümünden sonra mallarını kime veya kimlere bıraktığını gösteren belge vasiyet oluyor. Peki, vasiyet ile miras nasıl bırakılır? İşte yanıtı..

Vasiyet kimlere bırakılır?

Vasiyet, bir kişinin ölümünden sonra geçerli olmak üzere, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, vasiyet kimlere bırakılır? Vasiyeti kim saklar?

Vasiyetin iptali davası nasıl açılır?

Vasiyetin iptali davası, tasarrufun iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından açılabiliyor. Peki, vasiyetin iptali davası nasıl açılır? Vasiyetin iptali davası hangi hallerde açılır?

Vasiyet hazırlamak için kaç yaşını doldurmak gerekir?

Vasiyet, bir kişinin ölümünden sonra geçerli olmak üzere, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi oluyor. Peki, vasiyet hazırlamak için kaç yaşını doldurmak gerekir?

Vasiyetnamenin iptali davası ne zaman açılır?

Vasiyetnamenin iptali davası, vasiyetnamenin iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından açılabiliyor. Peki, vasiyetnamenin iptali davası ne zaman açılır? İşte yanıtı..

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı!

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu Meltem Namdar Durulgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, LÖSEV'in 18 yıldır hem lösemili çocuklara hem de yetişkin hastalara her konuda yardımcı olduğunu söyledi.

El yazılı vasiyetname nereye verilir?

El yazılı vasiyetnamelerde, vasiyetçi bütün vasiyetnameyi başından sonuna kadar kendi el yazısıyla yazması gerekiyor. Peki, el yazılı vasiyetname nereye verilir?

LÖSEV vasiyet Haberi

LÖSEV vasiyet

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu (78) vasiyet yazarak Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu tedavi sonunda sağlığına kavuşunca vasiyetini bağışa çevirdi. Otelin yerinde şimdi lösemili çocukların tatil yaptığı LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü var.

Hürriyet'ten Meltem Özgenç'in haberine göre; LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Memduh Hacıibrahimoğlu, umut veren öyküsünü şu şekilde anlattı:

“Vakıfta çalışan arkadaşlarım Bodrum’da yaşayan Memduh Bey’in bir gayrimenkul bağışı yapmak istediğini söylediler. Hemen bir yönetim kurulu üyemiz Bodrum’a giderek bağışçı Memduh Hacıibrahimoğlu ile tanıştı. Uzun yıllar Almanya’da çalışan Memduh Bey ile eşi Elizabeth Hanım 40 sene kadar önce Türkiye’ye kesin dönüş yaparak Bodrum’a yerleşmişler. Bodrum Turgutreis’te çeşitli işlerle uğraşırken deniz kenarında küçük butik bir otel yapmışlar. Uzun yıllar özellikle Alman turistlerin geldiği bir butik otel olarak işletmişler. Sonra sağlık...