06 / 05 / 2024

Lotus Kombi

Lotus Kombi

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, üstün özellikleri ve sağlamlığı ile öne çıkan yeni konvansiyonel kombi LOTUS’u tanıttı.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Kombi özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Lotus Kombi Haberi

Lotus Kombi

Yüksek kalite prensibi ile, uzun bir Ar-Ge sürecinin sonunda üretilen LOTUS Konvansiyonel Kombi, 24 ve 28 kW’lık kapasitelere sahip iki farklı model seçeneği ile Eylül ayından itibaren yetkili Termo Teknik bayilerinden alınabilecek.

LOTUS Konvansiyonel Kombi, tıpkı Termo Teknik’in dört yıldır Türkiye’ye sunduğu LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombi gibi Ideal Stelrad Group’un “6 Sigma Yönetim Sistemi” uygulanan, Kraliçe (The Queen’s Award) ödüllü  Ideal Heating fabrikasında sıfıra yakın hata oranı ile üretiliyor ve Türkiye çapına yayılmış, sayısı 140’a varan Termo Teknik Yetkili Servisleri tarafından destekleniyor.

LOTUS; üstün teknolojisi, sağlamlığı, kullanım kolaylığı, yüksek verimi ve uygun maliyeti ile dikkat çekiyor.

Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, ileri teknoloji ürünü LOTUS’u uygun maliyet ile sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Termo Teknik’in, 2011 yılında sınıfının en...