04 / 05 / 2024

Loulay Al Hıjazı

Loulay Al Hıjazı

Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Loulay Al Hıjazı, Sameer Jamal H Abed Althaqafı, Muslat Sultan M Albogamı, Sultan Sameer J Althagafı tarafından kuruldu

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Şam İmar Limited Şirketi kuruldu!

Şam İmar Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mamena Hejazı, Mwafak Hıjazı ve Ayham Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Nar Altal İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Altal İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Hıjazı, Shadı Hejazı ve Mohamad Bachır Hejazı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Main Gayrimenkul İnşaat Madencilik Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Main Gayrimenkul İnşaat Madencilik Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Abdullah Al H. A. Abka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aldura Tradıng İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldura Tradıng İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Albatarnı, Ahmad Kalajı, Mohammad Kalajı, Belal Al Hındı ve Zuhir Batrnı ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Sinan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Sinan Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Qutaıba Hamzah Abbas Al-Hılfı ve Sinan Alnajafi imzasıyla kuruldu.

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın- Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murselin Nazlı ve Hamad Alı H H Al-Athba ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar son hızla sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Seka Film Platosu yanında yapımına başlanan Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Ayasofya Cami'nin restore çalışmaları hızlandı!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra yeniden ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi'nin restorasyonu için çalışmalar hızlandırıldı.

TANAP projesinin inşaat çalışmaları hızlandı!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı(TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Loulay Al Hıjazı Haberi

Loulay Al Hıjazı

Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Loulay Al Hıjazı, Sameer Jamal H Abed Althaqafı, Muslat Sultan M Albogamı, Sultan Sameer J Althagafı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Blanca Tours Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket'in başlıca amaç ve konusu esaslı olarak aşağıda belirtilenler olup, bunlarla sınırlı değildir: 1.        Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri (binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb. boş alanlar dahil) kiraya vermek ve/veya bu gayrimenkullere ilişkin leasing faaliyetleri gerçekleştirmek; bu kapsamda, Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri sürekli kullanım için tipik olarak aylık ve/veya yıllık bazda, mobilyalı ya da mobilyasız dairelerin ve/veya müstakil evlerin ve/veya apartmanların kiralanması faaliyetlerini gerçekleştirmek, Şirket'e ait ve/veya kiralanan gayrimenkulleri ikamet amaçlı olarak gayrimenkulün...