14 / 05 / 2024

LPG indirimi

LPG indirimi

Yaşanan son gelişmelere göre, LPG'de gerçekleştirilecek 1,72 TL'lik indirimin 72 kuruşluk kısmı, motorinde de 45 kuruşluk indirimin 5 kuruşluk kısmı pompa fiyatlarına yansıyor.

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına Haziran 2023 indirimi geldi mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına Haziran 2023 indirimi geldi mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Hemen bakın...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim ya da zam geldi mi? Opet, BP, PO, Shell 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sürücüler, akaryakıt fiyatlarına gelecek indirimi dört gözle bekliyor. Şehir şehir benzin, motorin ve LPG fiyatları merak ediliyor. İşte son dakika gelişmeleri ve Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi....

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim gelecek mi? Araç sahiplerini üzen haber Meclis’ten geldi

Benzin, motorin ve LPG’ye son 1 yılda art arda gelen zamlar araç sahiplerini zor durumda bırakmıştı. Araç sahipleri vergi indirimi beklerken iktidardan dikkat çeken bir hamle geldi.

Benzin, motorin ve LPG indirimi ne zaman? Fiyatlar düşecek mi? Opet, Shell ve Petrol Ofisi 13 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sürücüler 'Benzinin litresi kaç lira?, Akaryakıta zam geldi mi?, Benzine indirim gelecek mi?' gibi soruların yanıtlarını arıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi? İşte Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 13 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Akaryakıtta vergi indirimi müjdesi! Benzin ve LPG fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları ile ilgili milyonlarca kişinin beklediği haber geldi. Gıda fiyatlarını etkileyen KDV indirimi akaryakıt fiyatlarına da yansıyacak mı? Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi olacak mı? Benzin ve LPG fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi müjdesi! Benzin ve LPG fiyatları ne kadar düşecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile ilgili milyonlarca kişinin beklediği müjde geldi. Peki akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi olacak mı? Benzin ve LPG fiyatları ne olacak? Akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Akaryakıt ve otogaza vergi indirimi müjdesi! Benzin ve dizele 2,05 lira, LPG’ye 85 kuruş indirim!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV yani vergi indirimi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki vergi indirimi akaryakıta yansıyacak mı? İşte detaylar...

Doğalgaz indirimi üretimi ve ihracatı artıracak!

Sanayi sektörünün temsilcileri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ve dünden itibaren geçerli olacak yüzde 10’luk doğalgaz indirimi sanayiciyi memnun etti.

5 soruda konutta KDV indirimi!

8 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararı ile konutta KDV indirimine gidildi. İşte 5 soruda konutta KDV indirimi..

Markaların AVM'lerden kira indirimi talebi!

Ciroları düşen bazı markaların, kira indirimi talep ettiği AVM'lerden toplu çıkışları gündeme gelirken, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinin de taleplerinin yerine getirilmesini beklediği bildirildi.

Konutta KDV indirimi sektörün geleceği için olumlu bir gelişme!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir KDV indirimi hakkında görüşünü paylaştı. Demir, "Yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8`e indirilmesini, sektörümüzün geleceği için çok olumlu bir gelişme olarak karşılıyoruz." dedi.

Konutta KDV indirimi sektör açısından güzel bir gelişme!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konutta KDV indirimi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

LPG indirimi Haberi

LPG indirimi

Yaşanan son gelişmelere göre, LPG'de gerçekleştirilecek olan 1,72 TL'lik indirimin 72 kuruşluk kısmı, motorinde de 45 kuruşluk indirimin 5 kuruşluk kısmı pompa fiyatlarına yansıyor.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorinde toplamda 40 kuruş, LPG'de de 1 TL ÖTV'deki kaybın giderilmesi için kullanılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, benzindeki toplamda 41 kuruşluk indirimin tamamı da ÖTV'nin yerine konulması için kullanılmış olacak.

Yaşanan gelişmelere göre, yapılacak indirimlerden sonra LPG'nin litre fiyatı başkent Ankara'da ortalama 8,75 TL'den 8,03 TL'ye, mega kent İstanbul'da ortalama 8,70 TL'den 7,98 TL'ye ve Egenin inciri İzmir'de 8,58 TL'den 7,86 TL'ye inmiş olacak.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, motorinin litre fiyatı da başkent Ankara'da ortalama 11,53 TL'den 11,48 TL'ye, mega kent İstanbul'da ortalama 11,47...