28 / 04 / 2024

LPG ve motorinde indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başladı!

LPG ve motorinde indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başladı!

Yaşanan son gelişmelere göre, LPG'de gerçekleştirilecek 1,72 TL'lik indirimin 72 kuruşluk kısmı, motorinde de 45 kuruşluk indirimin 5 kuruşluk kısmı pompa fiyatlarına yansıyor.



Yaşanan son gelişmelere göre, LPG'de gerçekleştirilecek olan 1,72 TL'lik indirimin 72 kuruşluk kısmı, motorinde de 45 kuruşluk indirimin 5 kuruşluk kısmı pompa fiyatlarına yansıyor.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorinde toplamda 40 kuruş, LPG'de de 1 TL ÖTV'deki kaybın giderilmesi için kullanılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, benzindeki toplamda 41 kuruşluk indirimin tamamı da ÖTV'nin yerine konulması için kullanılmış olacak.

LPG ve motorinde indirimler pompa fiyatlarına yansımaya başladı!

Yaşanan gelişmelere göre, yapılacak indirimlerden sonra LPG'nin litre fiyatı başkent Ankara'da ortalama 8,75 TL'den 8,03 TL'ye, mega kent İstanbul'da ortalama 8,70 TL'den 7,98 TL'ye ve Egenin inciri İzmir'de 8,58 TL'den 7,86 TL'ye inmiş olacak.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, motorinin litre fiyatı da başkent Ankara'da ortalama 11,53 TL'den 11,48 TL'ye, mega kent İstanbul'da ortalama 11,47 TL'den 11,42 TL'ye ve Egenin incisi İzmir'de 11,55 TL'den 11,50 TL'ye inecek. 

Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön