15 / 05 / 2024

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü konut satış verileri açıklandı. Verilere göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün yüzde 12'sini Türkler alarak ilk üçe girdi.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Çiftçi haberi FOX Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin tepesini attırdı! Canlı yayında bardak fırlattı

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, ekrana gelen toprakları ellerinden alınan çiftçilerin işi bırakması haberini sunarken sinirinden kameraya bardak fırlattı. Öfkesine hakim olamayan Selçuk Tepeli rejiye "Geç abi geç diğer habere geç" diyerek çıkıştı.

Mazot fiyatlarına gelen zamla ilgili Fox Haber'den dikkat çeken tespit: Zam geldiği günlerde 3 kat artıyor

Akaryakıta gelen zamlarla ilgili ekonomistler ve Fox Haber'den ilginç bir iddia gündeme geldi. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'de mazot fiyatlarını uçuşa geçiren zamlarla ilgili dikkat çeken tespitlere yer verildi. İşte o haber...

Fox İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fox İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Şanlı tarafından kuruldu. 

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Seferoğlu ve Mehmet Tunali tarafından kuruldu. 

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Türkler, Barcelona'da konut yatırımında zirveye oynuyor!

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü konut satış verileri açıklandı. Verilere göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün yüzde 12'sini Türkler alarak ilk üçe girdi.

George Lucas, Chicago'da müze inşa edecek!

Yıldız Savaşları film serisinin yaratıcısı ve yapımcısı olan ABD'li yapımcı ve yönetmen George Lucas, ABD'nin Chicago kentindeki Michigan Gölü kıyısında müze açmayı planlıyor.

George Lucas California'da konut projesi yapacak!

Star Wars serisi başta olmak üzere birçok başarılı filme imza atan ABD'li yönetmen George Lucas, California'nın Lucas Valley Road bölgesinde uygun bütçeli bir konut projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Megan Fox-Brian Austin Green çifti, 3.3 milyon dolara villa aldı!

Megan Fox-Brian Austin Green çifti, 3.3 milyon dolara yeni bir villa satın aldı. Ünlü çift, Kaliforniya'nın Toluca Lake bölgesinde bulunan, evde iki çocuklarıyla birlikte yaşayacak...

Ofis Tekin ergonomik ofis koltuğu FOX'u satışa sunuyor!

Ankara Siteler’de kendine özgü tasarım ofis mobilyaları ile dikkati çeken Ofis Tekin’in mart başında satışa sunmayı planladığı FOX adlı yeni ergonomik ofis koltuğunun tüm parçaları ayarlanabiliyor...

İnanlar İnşaat, İnternational Property Show 2013'e katıldı!

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü Haberi

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü

Gayrimenkul yatırımlarına yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da devam eden Türk vatandaşı rotasını Bercelona'ya çevirdi. 


Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün 1.000’den fazlasını yabancılar satın aldı. Türk vatandaşları Barcelona’da satılan konutların yüzde 12’sini satın alarak, Barcelona’da en çok mülk edinen 3’üncü millet oldu.


Barcelona’da konut yatırımı yapanların yüzde 29’u İspanyollardan oluşuyor. Listede 2’nci sırada yüzde 25 ile İngilizler yer alıyor.


Türkiye’yi yüzde 7’şerlik oranla Fransa ve Katar, Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt gibi Körfez ülkeleri takip...