28 / 07 / 2024

Lufthansanın hangi uçuşları iptal oldu

Lufthansanın hangi uçuşları iptal oldu

Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı.

Kahramanmaraş depremlerinde yeni binaların çoğu yıkıldı, İstanbul'da dönüşüm çözüm değil: İstanbul küçültülmeli!

İstanbul’da çökme riski olan 1.556 binanın olduğu belirlendi.  Şehir ve Bölge Planlama Uzmanı Müfit Bayram, İstanbul’un yapılaşma riski üzerine çözüm önerilerini tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2.492 lira olurken, daha önce altın alan yatırımcılar zarar edip etmediklerini merak ediyor. Peki altın alanlar şu anda zararda mı? Uzmanı açıkladı...

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Dolarda dananın kuyruğu kopacak. Dolarda dananın kuyruğunun kopacağı tarih verildi

Dolar alan vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Dolar fiyatlarıyla ilgili flaş bir haber geldi.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Emekliler dikkat! Temmuz maaşları için ilk sinyal geldi! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu

Emekli temmuz zammı için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli Temmuzda alacağı maaşın ne  kadar olacağını merak ederken ilk sinyal geldi. Emekliler dikkat! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu...

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Lufthansanın hangi uçuşları iptal oldu Haberi

Lufthansanın hangi uçuşları iptal oldu


Alman havayolu şirketi Lufthansa'dan, Alman Pilot Sendikası Cockpit'e (VC), bağlı pilotların grev çağrısı nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiği bildirildi. 


Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı. Buna göre, Almanya'nın en büyük havayolu şirketi yüzlerce uçuşunu iptal etti. 


Şirket tarafından yapılan açıklamada, grevin ilk gününde kısa ve orta mesafeli uçuşların etkileneceği ikinci gün ise 03.00'ten itibaren uzun mesafeli uçuşların da etkileneceği kaydedildi.  


Açıklamada, ayrıca Avusturya Havayolları, Brüksel Havayolları, Germanwings, SWISS ve Air Dolomiti şirketlerinin söz konusu grevden etkilenmeyeceği ve planlanan uçuşları gerçekleştireceği bildirildi.  


Öte yandan, şirketin grevle ilgili gelişmelere ilişkin açıklama yapması bekleniyor. 


Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa,...