08 / 05 / 2024

Lujo Hotel ne zaman

Lujo Hotel ne zaman

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Bodrum’daki Lujo Hotel, Nisan’da açılacak!

Bodrum’un Güvercinlik Koyu'nda yer alan  Lujo Hotel, 170 milyon dolarlık bir yatırımla kapılarını Nisan ayında açacak.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Lujo Hotel ne zaman Haberi

Lujo Hotel ne zaman

Turizm sektörü 2017 yılını toparlanma süreci olarak geçirmişti. Şimdi ise yeni oteller kapılarını açmaya hazırlanıyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Lujo Hotel 170 milyon dolar yatırım bedeli ile nisan ayında kapılarını açacak.

Lujo Hotel 90 dönüm alan üzerinde yer alıyor. 20'den fazla oda tipine sahip olan otel, ilerleyen yıllarda golf ve sağlık turizmi ile bahar aylarını besleyecek bir talep oluşturmayı ve sezonu genişletmeyi hedefliyor. 

Lujo Hotel Genel Müdürü Önder Körük otel hakkında bilgi verdi. Körük, "Otel içinde yer alan 1000 metrekarelik, 3’e bölünebilen bir ana toplantı salonu ve farklı ölçülerde 7 ayrı küçük salonu ile gelecek dönemlerde üst düzey lansmanlar ve şirket toplantılarında hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında talep edilen olmayı hedefliyoruz" dedi. 

Her şey dahilde yeni sistem

Lujo Hotel, Güvercinlik...