07 / 05 / 2024

lüks rezidans fotoğrafları

lüks rezidans fotoğrafları

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

Atakule'nin inşaat fotoğrafları yukarıdan nasıl çekildi?

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule'nin inşaat fotoğrafları ortaya çıktı. Drone olmayan zamanda inşaat fotoğraflarının yukarıdan nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Eskiden ahırdı, şimdi lüks bir rezidans!

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

lüks rezidans fotoğrafları Haberi

lüks rezidans fotoğrafları

Hampshire’de bulunan 1726 yılından kalma ahır lüks bir rezidansa dönüştü.


Yıllarca atların yaşadığı alan bugün 3.25 milyon pound (yaklaşık 15 milyon TL) değerinde.



300 yıl önce büyük bir köşkün yanına hem atların kalması için hem de hizmetlilerin yaşaması için inşa edilen evin şu anda iki büyük yatak odası, banyosu ve 42 metrekarelik terası bulunuyor.




İngiltere'nin Hampshire bölgesinde Salisbury şehrinde bulunan ev tarihe tanıklık etmiş.




1900'lerin başında dış tasarımı yenilenen evin kırmızı kiremitli tarihi dokusu kendini muhafaza ediyor.




Emlakçıların gözdesi olan bu dairenin içerisinde hiçbir lüksten kaçınılmamış.