07 / 05 / 2024

lüks rezidans resimleri

lüks rezidans resimleri

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Eskiden ahırdı, şimdi lüks bir rezidans!

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Lüksün günümüzdeki adı: Rezidans!

Sosyal imkânlar ve güvenliğin yanı sıra iş hayatının merkezi olan bölgelerde yaşayanlara bir otelin sağlayabileceği pek çok hizmeti sunan rezidanslar, günümüzün lüks konut ihtiyacını karşılıyor.

İstanbul'da rezidans fiyatına lüks mezar yeri!

İstanbul’da en pahalı metrekare fiyatı, yeni yapılan yüksek katlı lüks rezidanslarda ya da tarihi Boğaz yalılarında değil! 3-5 metrekarelik mezar yerlerinin fiyatları astronomik rakamlara ulaştı.

Ömer Faruk Çelik: Lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Konutder Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün alt gelir grubuna odaklanabilmesi için arsa maliyetlerinin düşmesi gerektiğini, böylece sektördeki arz-talep dengesinin korunacağını söylüyor. Lüks rezidans değil ucuz konut lazım...

Ömer Faruk Çelik: Türkiye'ye lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Türkiye’de alt gelir grubunun yıllık 72 bin konut ihtiyacı var. Ancak, bu kesime üretim sıfır. Sektörde ağırlıklı olarak lüks konut arz ediliyor. Bu da yıllık 24 bin arz fazlasına neden oluyor.

Quasar İstanbul Rezidans resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de Eski Ali Sami Yen Stadı'nın hemen yanındaki Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Quasar İstanbul Rezidans resimleri... Quasar İstanbul'da fiyatlar metrekaresi 6 bin 600 dolardan başlıyor...

lüks rezidans resimleri Haberi

lüks rezidans resimleri

Hampshire’de bulunan 1726 yılından kalma ahır lüks bir rezidansa dönüştü.


Yıllarca atların yaşadığı alan bugün 3.25 milyon pound (yaklaşık 15 milyon TL) değerinde.



300 yıl önce büyük bir köşkün yanına hem atların kalması için hem de hizmetlilerin yaşaması için inşa edilen evin şu anda iki büyük yatak odası, banyosu ve 42 metrekarelik terası bulunuyor.




İngiltere'nin Hampshire bölgesinde Salisbury şehrinde bulunan ev tarihe tanıklık etmiş.




1900'lerin başında dış tasarımı yenilenen evin kırmızı kiremitli tarihi dokusu kendini muhafaza ediyor.




Emlakçıların gözdesi olan bu dairenin içerisinde hiçbir lüksten kaçınılmamış.