01 / 10 / 2024

lüksemburg büyükelçisi arlette conzemius

lüksemburg büyükelçisi arlette conzemius

Büyük elçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Manisa' da, Vali Abdurrahman Savaş' ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı....

1942 yılında Büyükada'da 35 bin liraya satılık iki köşk!

1942 yılında Büyükada'da 35 bin liraya iki köşkün satışı için ilan verilmiş.  İki köşk de Nizam Caddesi'nde yer alıyormuş.

Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanlardan büyük oyun! Bu yöntem şeytanın bile aklına gelmez!

Ülkemizde son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yabancıya konut satışı yer alırken, Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanların büyük oyunu da ayyuka çıktı. 

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Migros’ta kahvaltılıklarda büyük indirim günleri başladı! 14 Mart 2023 Fiyat Listesi

Kahvaltılık ürünlere büyük indirim kampanyası başlatan markette Pınar Süzme Peynir 500 gram 66,90’dan 46,90 TL’ye, Polonez Çemeni Sıyrılmış Pastırma 110 gramlık paket 170 TL’den 120 TL’ye düştü. İşte 14 Mart 2023 Fiyat Listesi…

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Atasay'da altın zincir kolyeler sadece 1,145 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atasay'da büyük fırsat başladı. Koşan alıyor. Atasay altın zincir kolye 19 Ocak 2023 fiyat listesi.

İngiltere Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satıyor!

İngiltere, dünyanın dört bir yanındaki diplomatik faaliyetlerini finanse etmek amacıyla Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satmaya karar verdi.

Togo'ya büyükelçilik konutu için arsa tahsis edildi!

Togolu mevkidaşı Dussey'le ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Togo'ya büyükelçilik konutu inşa edilmesi için arsa tahsis edileceğini dile getirdi.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

lüksemburg büyükelçisi arlette conzemius Haberi

lüksemburg büyükelçisi arlette conzemius

Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius ve Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, Manisa'yı ziyaret etti. 


Büyükelçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incemelemerde bulunmak üzere geldiği Manisa'da, Vali Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. 


Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Conzemius, ziyarette, Manisa’nın, İzmir Çandarlı Limanı'na yakın olması ve yabancı sermayeye kucak açması dolayısıyla yatırım için son derece uygun bir şehir olduğunu dile getirerek, "Bugün yaptığımız görüşmelerden 2014 yılı içinde mutlaka netice alacağız. İstanbul’da yatırım olanakları çok daraldı. Türkiye’de Anadolu aslanı olarak Manisa’yı görüyoruz" diye konuştu. 


Belçika Başkonsolosluğu Brüksel Bölgesi Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Sabih Akay ile Lüksemburg Ticaret Derneği üyelerinin eşlik ettiği büyükelçiler, vallilik ziyaretinin arıdından Manisa Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na da ziyaretlerde bulundu ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde...