16 / 05 / 2024

Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı

Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı

Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Dünya Gazetesi'nin bugün yayınlanan Lüksemburg ekinde yazdığı yazıda: Türkiye'nin hem Türk cumhuriyetlerinde hem de tüm Ortadoğu'da, inşaat sektöründe önemli deneyime sahip olduğunu söyledi.

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Hazine Bakanı Lütfi Elvan: Ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Türkiye'nin yeni ve güvenilir limanlar arayan yatırımcılar için çok cazip imkanlar sunduğunu belirterek, "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık" dedi.

Türk gayrimenkul sektörü Lüksemburg'ta tanıtıldı!

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Thelen: "Lüksemburg şirketleri Türkiye ile daha üst düzeylerde ticari ve ekonomik ilişkiler kurarsa karlı çıkacaklardır" dedi.

Wolverin İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolverin İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Zihni tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Özbey tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

YKP İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKP İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup İşçan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Büyükçekmece, Kumburgaz Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

DCM İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DCM İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Esmeray tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Basatemür ve Mehmet Bahattin Bartan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu.

Mente İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Turizm Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mente İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Turizm Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Beylikdüzü'nde kuruldu.

Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Haberi

Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı

Türkiye'nin hem Türk cumhuriyetlerinde hem de tüm Ortadoğu'da, inşaat sektöründe önemli deneyime sahip olduğunu ve bunun gelecekteki iş birliği olasılıkları açısından yüksek bir potansiyel oluşturduğunu görüyorum 


Türkiye ile Lüksemburg arasındaki ticaret hacmine baktığımda, önümüzdeki -yıllarda çok daha hızlı bir şekilde gelişecek, daha yakın ekonomik ilişkilerin başlangıç noktasında olduğumuzu görüyorum. Şüphesiz 2013 yılı iki ülke ve ekonomileri arasında güçlü ilişkilerin kurulması için yeni bir başlangıç yılı olmuştur. 


Türk Hava Yollan'nın İstanbul ile Lüksemburg arasında başlattığı doğrudan uçuşlar, bu yeni başlangıca ivme kazandıracak. 25 Haziran tarihinde gerçekleştirilen ilk uçuşta, Bakan Zafer Çağlayan önderliğinde ülkemize gelen resmi delegasyonu ağırlamaktan onur duyduk ve bu ziyaret sırasında çeşitli iş birliği perspektifleri ve fırsatları gelişti. Örneğin, CFL Cargo ve CFL Multimodal ile iş birliği içerisine giren Mars...