06 / 05 / 2024

Lüleburgaz 9 adet icradan satılık arsa

Lüleburgaz 9 adet icradan satılık arsa

Lüleburgaz Büyükkarıştıran Köyü'nde bulunan 9 arsa Lüleburgaz 1. İcra Dairesi tarafından 31 Mart 2015 günü 09:30 ile 13:40 arası ihale ediliyor.

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

O ilde 12 taksitle 9 adet arsa satılıyor! Yatırımcılara büyük fırsat! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan 9 adet sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 261 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Alibaba, Altuntabak, Çayboyu, İşhan Köyü ve Uzuntepe mahallelerinde yer alan 9 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yüzde 80'e varan kira indirimi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren ve kısıtlamalardan yoğun şekilde etkilenen esnafa 80'e varan kira indirimi yaptı.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

Konya'da 39.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Karatay Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan 9 adet gayrimenkulü 39 milyon 240 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Lüleburgaz 9 adet icradan satılık arsa Haberi

Lüleburgaz 9 adet icradan satılık arsa

Lüleburgaz Büyükkarıştıran Köyü'nde bulunan 9 arsa Lüleburgaz 1. İcra Dairesi tarafından 6 milyon 795 bin 213 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Satışa konu arsalar Büyükkarıştıran Köyü'nde bulunup farklı mevkiilerde yer alıyor. Taşınmazların alanları 2.560,81 metrekare ile 45.500,36 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle Lüleburgaz Adliyesi 2. kat 1. İcra Müdürlüğü'nde yapılacaktır.


Kıymeti: 6.795.213,09 TL

1. Satış Günü: 31/03//2015 günü  09:30 ile 13:40 arası

2. Satış Günü: 30/04/2015 günü  09:30 ile 13:40 arası


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik...