03 / 05 / 2024

Lüleburgaz atölye fiyatları

Lüleburgaz atölye fiyatları

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Sincan'da 27 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı atölye binası!

Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Sincan İlçesi, Temelli/Malıköy Mahallesi 101632 ada, 1 parselde yer alan 4 katlı atölye binasını 27 milyon TL'ye icradan satıyor...

Atölye GD İzmir'de 17 Mayıs'da açılıyor!

Atölye GD, mimarlık ve iç mekan tasarımına ilham verici bir bakış sunuyor. İzmir'de 17 Mayıs'ta açılacak olan Atölye GD mimarideki tecrübesini ziyaretçilerine aktarmayı hedefliyor.  

TOKİ Lüleburgaz 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kırklareli Lüleburgaz 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Kırklareli Lüleburgaz 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırklareli Lüleburgaz 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Lüleburgaz 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla....

Tuzla Orhanlı'da 10 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan atölye vasıflı gayrimenkul 10 milyon 198 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Buca'da 4.9 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İzmir İli Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi 4 milyon 977 bin 235 TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 12 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

Kocaeli'deki Mekanik Atölye ve Taşlı Değirmen yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka alanındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda eski Seka Fabrikası alanında bulunan Mekanik Atölye Ve Taşlı Değirmen yapılarının dış cephe ve çatı tadilatları gerçekleştiriliyor.

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

Lüleburgaz atölye fiyatları Haberi

Lüleburgaz atölye fiyatları


Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan 3 katlı binayı 210 bin 210 TL'den satışa çıkarıyor. Aynı zamanda aynı bölgede yer alan atölye, depo ve tek katlı 2 yapıyı da 759 bin 188 TL'den ihaleye çıkarıyor. 


Her iki kısmın ihalesi de 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.50 itibariyle Lüleburgaz Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. 




İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

2 NCİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/154 T


T.C. LÜLEBURGAZ 2.İCRA DAİRESİ


2013/154 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışına karar verilen tapu kaydına göre Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii, 29 Cilt, 2855 Sayfa no, 2867 Parsel, 343 m2 yüzölçümlü arsa ana taşınmaz nitelikli parselin üzerinde betonarme...