03 / 05 / 2024

Lüleburgaz bisiklet yolu

Lüleburgaz bisiklet yolu

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Başkentte 'Bisiklet Yolu Projesi' için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirmeyi planladığı 9 etaptan oluşacak 53,6 kilometre uzunluğuna sahip "Bisiklet Yolu Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Lüleburgaz bisiklet yolu Haberi

Lüleburgaz bisiklet yolu

Bisikleti temel ulaşım aracı haline getirmek ve motorlu taşıt kullanımını en aza indirerek karbon emisyonunu azaltmayı planlayan Lüleburgaz Belediyesi, bisiklet yolları için düğmeye bastı. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediyesi geçtiğimiz aylarda alt ve üstyapısı tamamen yenilenen Özgürlük Caddesi’ne standartlara uygun ilk bisiklet yolunun çizgi çekimi çalışmalarını tamamladı.

“Güvenli sürüş alanı”

Geçtiğimiz hafta sonundaki sokağa çıkma kısıtlamalarında çalışmalarına yoğunluk veren Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla yapımına başlanan uluslararası standartlara uygun ilk bisiklet yolunun yapım çalışmalarını tamamladı. Yolla bütünleşik bir durumda gidiş-geliş şeklinde yapım çalışmaları tamamlanan bisiklet yolu, bisiklet sürücülerinin güvenli sürüş alanına sahip olması amacıyla delinatörlerle kapatıldı. Herhangi bir araç parkı veya girişine izin verilmeyecek bisiklet yolu, son uyarı çizgi ve levhalarının da tamamlamasıyla beraber hizmete açılacak.