20 / 05 / 2024

Lüleburgaz okul

Lüleburgaz okul

İlçe Milli Eğitim Müdürüm Nedim Çetin, 16 derslikli ilkokul binasının Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunun bahçesine yapılacağını belirtti. İlkokul binasının temelinin hafriyat çalışmasına başlandı.

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Avansas’tan velilere müjde! Okul harcamalarına sepette büyük indirim, kaçırmayın!

Yaz tatilinin ardından okullar açılırken, okul alışveriş harcamaları velilerin ceplerini yakıyor. Okul alışveriş harcaması 2 bin liradan başlayıp 5 bin liraya kadar çıkıyor.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Monster notebook okula dönüş indirimleri başladı. Oyun ve performans meraklıları için 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Monester Notebook her yıl olduğu gibi bu yıl da Okul Dönüş İdirimlerinde büyük fırsatlar sunuyor. Bilgisayarlarda 1500 tl, ekipmanlarda sepette yüzde 25 indirim kampanyası 18 Eylül’e kadar sürüyor. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz okul Haberi

Lüleburgaz okul

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesine 16 derslikli ilkokul binası yapılacak.


İlçe Milli Eğitim Müdürüm Nedim Çetin, 16 derslikli ilkokul binasının Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunun bahçesine yapılacağını belirtti. İlkokul binasının temelinin hafriyat çalışmasına başlandı.


Müdür Çetin, hafriyat çalışmasının bitirilmesinden sonra okul binasının temelinin düzenlenecek olan törenle atılacağını...