27 / 04 / 2024

Lütfiye Yurdaer

Lütfiye Yurdaer

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  Lütfiye Hande Savçın tarafından kuruldu.

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Fikret Emirhan Şahin ve Lütfiye Sibel Özgürkan ortaklığında kuruldu.

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfiye Ertürk tarafından kuruldu.

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Torun tarafından kuruldu.

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Olcay tarafından kuruldu. 

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modelpark Eğitim Spor Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Lütfiye Babur tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Haluk Erbel, Lütfiye Aylin Fansa ve Simin Erbil imzasıyla kuruldu.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Ankaralı müteahhit İzmir'de kaza yaptı!

İzmir’de, Ecem Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer’e çarpıp ölümlerine neden olan sürücünün Ankara’da müteahhitlik yapan N.D. olduğu ortaya çıktı.

Salihbeyoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salihbeyoğlu İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfiye Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Oğuzhan Sokak'ta kuruldu.

Lütfiye Yurdaer Haberi

Lütfiye Yurdaer

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer ile 10 gün sonra gelin olmaya hazırlanan 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Kaza, geçen 11 Ağustos’ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda meydana geldi. Konak’tan Balçova yönüne giden Ankaralı müteahhit N.D. yönetimindeki 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve 10 gün sonra evlenmeye hazırlanan Ecem Haliloğlu’na çarptı. Sürücü N.D., kazanın ardından otomobilinden inerek kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve ağır yaralanan Haliloğlu ile teyzesi Lütfiye Yurdaer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Kaza yerinden geçen bir...