05 / 05 / 2024

Lütfü Savaş özgeçmiş

Lütfü Savaş özgeçmiş

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kimdir? Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanlığı görevine ne zaman seçildi? Lütfü Savaş bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Lütfü Savaş...

Hatay'da yaşananlar İstanbul'da yaşanmasın, İstanbul’u kurtaracak dersler çıkarılmalı...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İnsanlarımızdan beklentimiz Hatay için mücadeleyi herkes yapsın. Hatay’a bakıp, İstanbul’u kurtaracak dersler de çıkarmalıyız” diye konuştu. İşte haberin detayları...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? 29 Ekim'de emekli ikramiyesi hesaplara yatacak mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel emekli vatandaşlara ikramiye konusu gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? İşte detaylar...

Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi?

Türk iş insanı Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi? Nevgül Bilsel Safkan'ın çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Dolar 2023 yılında düşecek mi yükselecek mi? sorusunun net yanıtı şimdi belli oldu! Doları olanlar koşsun!

Dolar kuru haftanın başından itibaren yatay seyrine devam etti. Haftayı düşük seviyelerle kapatırken yatırımcılar doların 2023 yılında düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte o sorunun net yanıtı...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Lütfü Türkkan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'un bir devlet projesi değil gayrimenkul projesi olduğunu iddia etti.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Lütfü Savaş özgeçmiş Haberi

Lütfü Savaş özgeçmiş

Lütfü Savaş kimdir?

Doç. Dr. Lütfü Savaş 23.03.1965 tarihinde Antakya’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Antakya’da tamamladı. 1984 yılında Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi Doç. Dr. Lütfü Savaş aynı üniversiteden 1990 yılında "tıp doktoru” ünvanı alarak başarıyla mezun oldu. 

1990-1995 yılları arasında Kayseri-Develi ve Balıkesir-Burhaniye ilçelerinde pratisyen hekimlik yaptı. 1996 yılında İstanbul Okmeydanı Sosyal Sigortalar Hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji bölümünde uzmanlık eğitimine başladı. 2000 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Adana Eğitim ve Araştırma Hastanesine öğretim üyesi olarak girdi. Fakülte hastanesinin kuruluş aşamasında önemli katkılar sağladı. 

2002 yılında deneyimlerini Hatay halkı ile paylaşmak üzere sevdalısı olduğu memleketine döndü. Mustafa Kemal Üniversitesi’ne donanımlı bir tıp fakültesi kazandırmak amacıyla fakültenin kuruluşunda önemli görevlerde bulundu. Aynı tarihlerde Araştırma Hastanesi’nde Kurucu Başhekim Yardımcılığı görevini başarıyla yürüttü....