19 / 05 / 2024

lütfü yücelik alaca köyü okulu

lütfü yücelik alaca köyü okulu

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Çimento Sanayi (ERÇİMSAN) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, doğum yeri olan Aziziye ilçesine bağlı Alaca köyünde, oğlu adına ana okulu yaptırdı...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Lütfü Türkkan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'un bir devlet projesi değil gayrimenkul projesi olduğunu iddia etti.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!

Bugüne kadar 3.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına ulaşan Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkul de güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Melike Fettahoğlu Ağaçhan Özderici GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  Yatırımcı İlişkileri Bölümü (YİB) yöneticisi oldu...

lütfü yücelik alaca köyü okulu Haberi

lütfü yücelik alaca köyü okulu


Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Çimento Sanayi (ERÇİMSAN) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, doğum yeri olan Aziziye ilçesine bağlı Alaca köyünde, oğlu adına ana okulu yaptırdı. Okulun açılışı ve karne töreni birlikte gerçekleştirildi.


İş adamı Lüftü Yücelik, eğitime katkı sunmaya devam ediyor. ERÇİMSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, geçen yıl Aşkale ilçesinde yaptırdığı 200 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdunun ardından, doğduğu köye ana okulu yaptırdı. Yücelik, 2004 yılındaki depremde ağır hasar gören 2 derslikli köy okulunu 2005 yılında yeniden yaptırmıştı. Birleştirilmiş sınıflı ilkokulun bitişiğine tek derslikli anaokulu yaptıran iş adamı Lütfü Yücelik, eğitime önem verdiklerini ifade etti. Mevcut okulun tadilatını ve tefrişatını da gerçekleştirdiklerine değinen Yücelik, "İnsan doğduğu yere yatırım yapınca mutlu oluyor. Kolej ayarında bir...