19 / 05 / 2024

lütfü yücelikin yaptırdığı okul

lütfü yücelikin yaptırdığı okul

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Çimento Sanayi (ERÇİMSAN) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, doğum yeri olan Aziziye ilçesine bağlı Alaca köyünde, oğlu adına ana okulu yaptırdı...

2024 yılı en yüksek temettü beklentileri!

Borsa İstanbul haftanın 2. gününe de yükselişle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, 2024 yılı en yüksek temettü beklentilerini açıkladı. İşte o paylaşım...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

"Hazine Bakanlığı hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et ve süt sektöründe yaşanan krize ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, "Ulusal Süt Konseyi’ni talimatla yönlendiren Hazine ve Maliye Bakanlığı, hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu" dedi.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

19 Temmuz 2022 itibarıyla dolar 2022 yılının zirvesini gördü! İşte doların yükselmesinin olası altı sebebi

2021 yılının son ayında 18 TL seviyelerini gören ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni mevduat sistemini açıklaması ile 12 TL’lere kadar düşen dolar, 2022 yılının zirvesini gördü.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

lütfü yücelikin yaptırdığı okul Haberi

lütfü yücelikin yaptırdığı okul


Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Çimento Sanayi (ERÇİMSAN) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, doğum yeri olan Aziziye ilçesine bağlı Alaca köyünde, oğlu adına ana okulu yaptırdı. Okulun açılışı ve karne töreni birlikte gerçekleştirildi.


İş adamı Lüftü Yücelik, eğitime katkı sunmaya devam ediyor. ERÇİMSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, geçen yıl Aşkale ilçesinde yaptırdığı 200 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdunun ardından, doğduğu köye ana okulu yaptırdı. Yücelik, 2004 yılındaki depremde ağır hasar gören 2 derslikli köy okulunu 2005 yılında yeniden yaptırmıştı. Birleştirilmiş sınıflı ilkokulun bitişiğine tek derslikli anaokulu yaptıran iş adamı Lütfü Yücelik, eğitime önem verdiklerini ifade etti. Mevcut okulun tadilatını ve tefrişatını da gerçekleştirdiklerine değinen Yücelik, "İnsan doğduğu yere yatırım yapınca mutlu oluyor. Kolej ayarında bir...