17 / 05 / 2024

Lütnebi Çolak

Lütnebi Çolak

3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Lütnebi Çolak, Mustafa Çolak, Muhammet Çolak tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Konut fiyatlarının artmasın altında yatan asıl neden, enflasyondan kaçmak isteyenler!

Dünya Gazetesi yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde; son aylarda hızla artan konut fiyatlarına değindi! İşte hızla artan konut fiyatlarının ana nedenini açıklayan Çolak'ın "Konut fiyatları ve para talebi" başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Nihat Çolak: Sağlıklı yapı envanteri yok!

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Buharkent'te 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Buharkent Belediyesi, İstiklal Mahallesi Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerindeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Eylül'de yapılacak...

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tower 205'teki 12 adet ofisi 125 milyon 252 bin 896 TL bedel karşılığında Emel Yeşil Küçükçolak'a sattı...

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Mehmet Çolak, Malatya İl Müdürlüğü görevinden alındı!

Mehmet Çolak, 29 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden alındı.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Binası yıkılacak kişilere devlet nasıl yardımcı olur?

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Av. Ahmet ÇOLAK bugünkü yazısında binası yıkılacak olan kişilere devletin nasıl yardımcı olacağından bahsetti. İşte Avukat Ahmet Çolak'ın o yazısı...

Şahin Çolak: Ağlı'nın önceliği imar planı!

İmar yönünden büyük sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Belediye Başkanı Çolak: “12 kilometre uzaklıkta mahallemiz var, ancak Toprak Koruma Kanunu’na göre vatandaş ev yaptıramıyor!” dedi.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Mehmet Çolak kimdir?

Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak kimdir? Mehmet Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Çolak, ne zamandan beri Malatya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Lütnebi Çolak Haberi

Lütnebi Çolak

3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Lütnebi Çolak, Mustafa Çolak, Muhammet Çolak tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


3K Çolakoğlu İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Yurt içinde resmi ve özel her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 2. Yurt dışında uluslararası ikili anlaşmalar çerçevesinde her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 3. Yurt içinde ve yurt dışında yapılacak her nevi inşaatın mimari, statik, mekanik, elektrik tesisatı işlerine ait proje yapmak müşavirlik ve kontrollük hizmetlerini yürütmek ihale hazırlamak fiyat analizi yapmak ve maliyet çıkarmak her türlü taahhüt işlerine ihale ve keşif dosyalarını hazırlamak tanzim etmek, her türlü sorumlu mühendis ve kontrol mühendislik araştırma laboratuar hizmetleri  ve mimarlık hizmetlerini yapmak,...