30 / 04 / 2024

Luxera Residence 2015

Luxera Residence 2015

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunmaktadır. Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer almaktadır.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

Luxera Residence'da 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

Elysium Soul Dolapdere Residence!

Elysium Soul Dolapdere Residence projesinin lansmanı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştiriliyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Soul Dolapdere Residence projesinde 225 daire yer alıyor...

Hitit Business Residence'ta teslimler Aralık 2015'te!

BEYLİKDÜZÜ'nde Armet İnşaat imzasıyla yükselen Hitit Business Residence'ta 222 konut, 27 ofis ve 17 dükkan bulunuyor. Projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015!

Soyak Konforia Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunuluyor. Soyak Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015...

Luxera Residence Mahmutbey'de 450 bin TL'ye!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Residence projesi Mahmutbey Maslak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 68 daire bulunuyor.

Luxera Residence satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükselen projede 68 adet rezidans daire yer alıyor. Luxera Residence satış ofisi telefon numarası 0212 601 01 18 olarak belirlendi.

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.

Luxera Residence Güneşli satılık!

Luxera Residence Güneşli satılık daire seçenekleri 2+1'den 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Proje 2 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Luxera Residence fiyat listesi!

Luxera Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre uzaklıkta olan proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Mahmutbey Luxera Residence iletişim!

Mahmutbey Luxera Residence iletişim için 0212 601 01 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

Luxera Residence nerede?

Tek blok şeklinde hayata geçirilen Luxera Residence projesinde 68 adet rezidans daire yer alıyor. Proje Luxera Gayrimenkul imzası ile inşa eidliyor. Peki Luxera Residence nerede?

Luxera Residence 2015 Haberi

Luxera Residence 2015

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından Mahmutbey’de hayata geçirilecek Luxera  Residence, huzur arayan ailelerin ve iş dünyasının her türlü beklentisine cevap verecek şekilde tasarlandı.  


Luxera  Residence, Mahmutbey’de Mahmutbey Metro İstasyonunun hemen yanı başında  yer almaktadır. Bulunduğu nokta olarak Alışveriş Merkezleri , Hastaneler , Üniversiterler,Özel ve Devlet Okullarına yakın lokasyonda bulunan Luxera  Residence ,ana arterlere olan yakınlığı ile de size içerde yaşattığı huzuru dışarıda da aratmayacak. 


CNR fuar alanına 6 km , Atatürk Havalimanına  6 km mesafede yer alan ayrıca şehir içinde kalan , Ticari Mekanları ile de alışveriş imkanını ayağınıza kadar getiren Luxera  Residence doğru lokasyonuyla da iş hayatınızı cazip hale getiriyor.  


Luxera  Residence projesi toplam 2100 m2 lik bir alan üzerine yapılmıştır.En son yapı teknolojileri...