03 / 05 / 2024

Luxera Residence teslimleri ne zaman

Luxera Residence teslimleri ne zaman

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.

Luxera Meydan Bağcılar teslimleri!

Luxera Meydan projesi İstanbul Göztepe Mahallesi'nde Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Luxera Meydan Bağcılar teslimleri ne zaman?

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

Luxera Residence'da 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Luxera Residence Mahmutbey'de 450 bin TL'ye!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Residence projesi Mahmutbey Maslak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 68 daire bulunuyor.

Luxera Residence satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar -Güneşli'de yükselen projede 68 adet rezidans daire yer alıyor. Luxera Residence satış ofisi telefon numarası 0212 601 01 18 olarak belirlendi.

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.

Luxera Residence Güneşli satılık!

Luxera Residence Güneşli satılık daire seçenekleri 2+1'den 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Proje 2 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Luxera Residence fiyat listesi!

Luxera Residence fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre uzaklıkta olan proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Luxera Residence teslimleri ne zaman Haberi

Luxera Residence teslimleri ne zaman

Luxera Residence Konutları'nın alanları minimum 115 metrekare, maksimum 217 metrekare olarak dizayn edildi. Proje tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


Luxera Residence Evleri fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Arsa alanı 2 bin 100 metrekare olarak belirlenen proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen Luxera Residence Bağcılar'da 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konutlar yer alıyor. 


CNR fuar alanına 6 kilometre, Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede olan Güneşli Luxera Residence'de toplam 68 tane daire bulunuyor. 


Luxera Residence Evleri fiyatları!

Fitnes salonu, 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmeti, spor alanları, bay – bayan saunası, yürüyüş  parkuru, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlara sahip Luxera Residence fiyatları...