11 / 05 / 2024

m. Ergün Turandan Pamukkale Karahayıt Mahallesi açıklaması

m. Ergün Turandan Pamukkale Karahayıt Mahallesi açıklaması

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı M. Ergün Turan, Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getirdi.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Ergün Turan: Suriçi millet bahçesi olacak!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, 31 Mart yerel seçim projelerini anlattı. Suriçi'nin millet bahçesi olacağını söyleyen Başkan Adayı Turan, tarihi surların halka açılacağının müjdesini verdi.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Ergün Mimarlık'tan Oltu Müzesi projesi!

Oltu Kaymakamlığı ve Ergün Mimarlık, 1919 – 1920 yıllarında var olan Oltu Şura Hükümeti’ne ait eserlerin sergileneceği Oltu Müzesi için bir araya geldi.

m. Ergün Turandan Pamukkale Karahayıt Mahallesi açıklaması Haberi

m. Ergün Turandan Pamukkale Karahayıt Mahallesi açıklaması

Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, turizm anlamında ciddi bir iş yaptıklarını, termal turizmin olduğu Karahayıt bölgesinde dönüşüme katkı sağlayacak 10'a yakın tesisin olduğu projeyi bitirmek üzere olduklarını dile getirdi. Pamukkale'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağım söyledi. Projenin TOKİ için de farklı bir uygulama olduğunu vurgulayan Turan, proje kapsamında Karahayıt'ta 40 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarım ve buradan hiçbir kar beklentilerinin olmadığını kaydetti. 27 hektarlık alanda konut, iş yeri ve pansiyonların inşa edilmesi planlanan proje kapsamında yeni yaşam merkezinde, yöresel mimariye uygun 42'si 1+1,90'ı 2+1 ve 126'sı 3+1 olmak...