11 / 05 / 2024

M Expo 2015

M Expo 2015

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın fuar projesi M'Expo'ya destek verdi.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Bilkent Şehir Hastanesi gelecek ay açılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımına 2015 yılında başlanan ve gelecek ay sonundan itibaren aşamalı olarak hizmete girecek Bilkent Şehir Hastanesi'nde detaylı incelemelerde bulundu...

Akmerkez GYO genel kurul kararının iptali davasında son durum!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davanın son durumu ile ilgili açıklama yaptı...

Akiş GYO davası 22 Ekim'e bırakıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılına ait olağan genel kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli açılan davası 22 Ekim 2018 tarihine bırakıldı...

Florya’daki 81 dönümlük arazi ihalesi iptal!

İstanbul Bakırköy’de 1978’den beri faaliyet gösteren Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisli ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 81 dönümlük arazinin mülkiyeti 2015'te TOKİ'ye geçmişti. 

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Maltepe Belediye Meclisi’nde M’Expo konuşuldu!

Maltepe Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı’nda yeniden çalışmalarına başladı.

Akiş GYO'dan ortaklık aleyhine dava açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli dava açılması hakkında bildiri yayınladı.

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Saf GYO Rozi fabrika binası 2015 yılsonu revize değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Rozi fabrika binası revize değerleme raporunu yayınladı. ı. Rapor Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından hazırlandı.

Mecidiyeköy İş Merkezi 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Mecidiyeköy İş Merkezi 6 bağımsız bölüm revize değerleme raporunu yayınladı.

Rahmi Çuhacı TÜGİAD'dan Aralık'ta ayrılacak!

Rahmi Çuhacı TÜGİAD hakkında, "Bu güzide kurulun başkanı olmadan önce yardımcıydım. Mart 2015'te devraldığım bu görevi bu Aralık'ta yaş sınırından dolayı bırakacağım" dedi.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

M Expo 2015 Haberi

M Expo 2015

Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'expo için, "Projelerini getirsinler, onay verelim" ifadelerini kullandı. Maltepe'de katıldığı bir toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kılıç'ın proje için AK Partili belediye meclis üyelerinden destekbeklediğinin ve "Bu bir Türkiye projesidir" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Başlasın o zaman çok iyi olur" dedi. 



Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir yurtdışı gezisi sırasında koltuğunu Maltepe Belediye Meclisi'nin AKPartili Grup Başkanvekiline önermişti. Siyaset sahnesinde rastlanmayan bu jest, uzun süre gündemde kalmıştı. Bakan Güllüce'nin fuar konusunda, CHP'li bir belediye başkanına desteği de aynı şeküde 'siyasi jest' olarak yorumlanırken; "Üretilecek hizmetten vatandaş yararlanacaksa, siyasi görüş ayrılığı bir kenara bırakılabilir" değerlendirmesi...