04 / 05 / 2024

M Gökay Çelik Yapı adres

M Gökay Çelik Yapı adres

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi!

Dolar önce 26 TL ardından 32 TL olacak! Net açıklama geldi! Tarih belli oldu! Duymadım görmedim demeyin!

Dolar ne olur? sorusunun yanıtı belli oldu. Yabancı ekonomistlere göre dolar önce 26 TL ardından da 32 TL olacak.  Net açıklama geldi! Tarih belli oldu! Duymadım görmedim demeyin!

Asgari ücretin alım gücü dibi gördü! Bakın ne kadar oldu?

Yüksek enflasyon dar gelirlinin ve emeklinin alım gücünü eritirken, aylığı 8.506 lira olan asgari ücretlinin alım gücü yıl başından bugüne kadar 6.911 TL’ye kadar geriledi. En düşük emekli aylığının alım gücü ise 4.469 liraya düştü.

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayoub Mohamed Abdulkarım Alzarounı tarafından kuruldu.

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

M Gökay Çelik Yapı adres Haberi

M Gökay Çelik Yapı adres

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü metal, çelik konstrüksiyon işleri, çelik çatı ve yakıt tankları imalatı, talaş ve toz toplama fanları ve sistemleri fabrika kurma işleri yapmak, Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, galvaniz saç, külçe, platin, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının, alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Her türlü çelik malzemenin dökümü, sıcak dövmesi, soğuk şekillendirilmesi, pres baskısı, talaşlı imalatı, kaynak ve konstrüksiyon...