03 / 05 / 2024

M. Hikmet Günay vefat

M. Hikmet Günay vefat

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Günay İnşaat yeni ofisine taşındı!

Konya'da 6 yıldır inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ile adından başarı ile söz ettiren Günay İnşaat, yeni ofis binası ile müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Günay Yavaş kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Günay Yavaş, 1969 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. İşte özgeçmişi...

TRT Radyo Verici İstasyonu tadilat ihalesini Ervan Günay İnşaat kazandı!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 2014/59081 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Ervan Günay İnşaat kazandı..

24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. Necip Nasır "şirketin öncülüğü kentsel dönüşüm olacak" dedi.

Müteahhitin görev ve sorumlulukları nelerdir?

Ruhsatı alınmış yapının inşaatına başlanması için yetki belgesi verilmiş kişiler tarafından üstlenilmesi gerekiyor.Bu görevi müteahhitler üstlenirken bazı sorumlulukları da üstlenmiş oluyor. Peki, Müteahhin görev ve sorumlulukları nelerdir?

Yayla Enerji, Neta Yatırım ile göreve devam edecek!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji, Neta Yatırım ile göreve devam edecek.

Son senelerdeki büyük dönüşüm projeleri göz kamaştırıyor!

Mimarlıkta son senelerde büyük dönüşüm projeleri, gökdelenler, iş merkezleri, plazalar tasarlanıyor olmasının yanı sıra, daha insan ölçeğinde, hatta kimi zaman daha bile altında, küçük, daha düşük maliyetli, fonksiyonel ve çevreci çözümler öneriliyor.

M. Tevfik Göksu'ya en iyi kentsel dönüşüm ödülü!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Güllüce ile kentsel dönüşüm konutlarının temel atma törenindeydik. Temel atmak için butona basarken ders gibi bir deprem yaşadık” dedi.

M. Hikmet Günay vefat Haberi

M. Hikmet Günay vefat

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay hayatını kaybetti. Türk YTONG Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin taziye ilanı:

"Şirketimizin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay'ın vefatı nedeniyle üzüntümüz büyüktür. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum M. Hikmet Günay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...