29 / 04 / 2024

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Hollanda'nın tren ulaşımına rüzgar desteği!

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak. Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu.

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Yapı kullanma izni olmayan ev alınır mı?

Yapı kullanma izni, inşaat çalışmaları tamamlanan yapılar için alınması gereken izin olarak tanımlanıyor. Bu izin yapının projesine uygun olduğunu gösteriyor. Peki, yapı kullanma izni olmayan ev alınır mı?

İzmir Foça ve Gümüldür'de yangın çıktı!

İzmir Foça ve Gümüldür ’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla ’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı.

Çimsa Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Zorunlu deprem sigortasını kiracı mı yaptırır?

Zorunlu deprem sigortası taşınmazın olası bir depreme ve felakete karşı güvence altına alınmasını sağlıyor. Peki, zorunlu deprem sigortasının kim yaptırır? Zorunlu deprem sigortasını kiracımı yaptırır?

Baba ölmeden miras alınır mı?

Kişi hayatta iken mal varlığını istediği şekilde tasarruf etme hakkına sahip olabiliyor. Miras alabilmek için şartlar nelerdir? Peki, Baba ölmeden miras alınır mı? Yasal mirasçılar kimlerdir?

Arsa tapulu ev alınır mı?

Arsa tapulu evler, henüz inşaat çalışmaları tamamlanmamış veya inşaat çalışmaları tamamlanmış ancak iskan belgesini tamamlamamış yapılardaki bağımsız bölümlere deniyor. Peki arsa tapulu ev alınır mı?

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde kira yardımının yanı sıra, taşınma yardımı da yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm taşınma yardımı almak için nereye başvurulur? Kentsel dönüşüm taşınma yardımı nasıl alınır?

Saf GYO A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti!

Saf GYO A.Ş'nin Genel müdür yardımcısı Ulvi Dikbaş'ın annesi Ayten Dikbaş vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılıp, Asrı Mezarlığı'na defnedilecek...

Kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı takdirde, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor. Peki, kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Münür Üstündağ tarafından kuruldu. 


M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...