01 / 05 / 2024

M. Salim Alkahwahji

M. Salim Alkahwahji

Yeman Med Sağlık Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Alrahman Kahwaji, M. Salim Alkahwahji, Mohd Hassan Kahwaji tarafından 26 Mayıs'ta kuruldu.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köyüm Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizlerindeki indirim ev fiyatlarını artırdı mı?

Ünlü Emlak Müşaviri Salim Taşçı, konut kredilerinde faiz oranlarının düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Taşçı, Türkiye'de ne zaman konut kredileri ucuzlasa hemen sonrasında konut fiyatlarının yükseldiğini, haksız zam fırtınası estiğini belirtti...

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ülkeseven tarafından kuruldu. 

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Ökçün Gülmez tarafından kuruldu. 

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Bilgili tarafından kuruldu.

Sst Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sst Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Satır tarafından kuruldu.

Çorum'a yeni yatırım müjdesi!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Katar'dan Türkiye'ye yeni yatırım müjdesi!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, ülkelerinin Türkiye ile stratejik ve sağlam ilişkisinin olduğunu belirterek, "Katar olarak Türkiye'de yatırım yapmaya yönelik herhangi bir politik veya ekonomik risk görmüyoruz." dedi.

Katar'dan 2022 Dünya Kupası için Türk müteahhitlere çağrı!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için gerekli müteahhitlik işlerinin Türk firmaları tarafından gerçekleştirilmesini istediklerini kaydetti.

M. Salim Alkahwahji Haberi

M. Salim Alkahwahji
Yeman Med Sağlık Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Alrahman Kahwaji, M. Salim Alkahwahji, Mohd Hassan Kahwaji tarafından 198 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeman Med Sağlık Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....