12 / 05 / 2024

M2 Yapı

M2 Yapı

M2 Yapı Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Esin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri’nde yüzde 1 peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Sur Yapı'nın yepyeni projesi Gölbahçe Evleri'nde, 7.000 m2'lik adeta bir şehir parkı büyüklüğünde göl ve bahçeyi bir araya getirdik.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya Projesindeki ofisleri kiralayacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkezi A -B Blok'taki 948 m2'lik alanın kiraya verileceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

Malatya Kuluncak'a yeni park yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, merkez ve ilçelerde alt yapı, yol, asfalt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Proje çalışmaları bitirilerek ihale aşamasına getirilen Kuluncak Parkı, 3 bin 350 m2’lik alandan oluşuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans 300 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı, İstanbul'un iki yeni projesi ile 2015 yılında yatırımlarına devam ediyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m2'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

İnegöl Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

İmara aykırı veya kaçak yapıldığı tespit edilen yapılar, İnegöl Belediyesi ekiplerince yıkılıyor. Bu kapsamda Ortaköy yolu üzeri Kümeevler adresinde 388 ada 34 parseldeki 110 m2 ebatlarındaki ruhsatsız kaçak binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Koç Yapı lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor!

Koç Yapı A.Ş., betonarmede 100 yıllık garanti verirken, lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor. Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde iki yeni projesinin m2’sini 9000 TL’ ye satışa sunuyor.

Altunizade'deki vakıf arazisine otel yapılacak!

Oaha biçilmez nitelikteki arazi için düzenlenecek ihalede yüzde 51 yerli ortak almak şartıyla yabancı yatırımcılar da teklif verebilecek. 5 yıldızlı otel yapımına uygun olarak imar verilen arsada, 37 bin m2'lik inşaat yapılabilecek.

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..

Selim Sultan Mahallesi'ne 700 kişilik sosyal tesis yapılacak!

İlçe genelinde sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak Karatay Belediyesi, Selim Sultan Mahallesine 700 kişilik Düğün ve Toplantı salonunun yapımına başladı.2 kattan oluşan Selim Sultan Sosyal Tesislerinin 3500 m2 'lik inşaat alanına sahip...

37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 106 bin 537 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 106.537 ziyaretçiyle buluşturdu.

M2 Yapı Haberi

M2 Yapı

M2 Yapı Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Esin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.M2 Yapı Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında resmi özel her nevi inşaat taahhüt işleri inşaat tesisi hafriyat ve nakliye işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


M2 Yapı Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Kör Kadı Sokak, Güzel Konutlar Sitesi, G Blok Zemin Kat,...