29 / 04 / 2024

MaaNaa projesi

MaaNaa projesi

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim?

Maanaa 47 Etiler projesi RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçiriliyor. Peki Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim edilecek?

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim!

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim edilecek. Etiler’de yeni bir yaşam vaat eden MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanına Ali Poyrazoğlu da katıldı.

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Etiler MaaNaa 30 nerede?

Etiler MaaNaa 30 projesi RAM GMY tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

Etiler Maanaa 47 nerede?

Etiler Maanaa 47 projesi 3 blokta 38 daireden meydana geliyor.  RAM GMY tarafından inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

MaaNaa 19 Fenerbahçe projesi Ocak'ta satışta!

RAM GMY, MaaNaa markasıyla Anadolu Yakası’nın gözde semti Fenerbahçe’de yepyeni bir projeye imza atıyor. Renkli kapılardan oluşan logosuyla yaşamdaki ahenk ve çeşitliliği şirket felsefesi haline getiren MaaNaa, bu kapıların ardındaki yaşamlara açılıyor.

Bostancı Maanaa E-5 Ofis Park projesi geliyor!

Maanaa E-5 Ofis Park, RAM GMY tarafından E-5 Bostancı Kavşağı'nda inşa edilecek. Fiyat ve ödeme bilgisinin henüz netleşmediği projenin inşaatı 2016 yılının 3. çeyreğinde başlayacak.

MaaNaa 49 Etiler telefon!

MaaNaa 49 Etiler telefon numarası haberimiz içerisinde yer alıyor. Bonzet İnşaat imzası ile Etiler 'de yükselen MaaNaa 49 projesi, 6 katlı 2 bloktan oluşuyor.

MaaNaa 49 Etiler Projesi!

Bonzet İnşaat tarafından İstanbul Etiler'de inşa edilen MaaNaa 49 Etiler Projesi 1+1 düz bahçe katı daireler, 3+1 dubleks daireler ve çatı katı dubleks dairelerden oluşuyor.

Etiler MaaNaa 49 fiyat listesi!

Bonzet İnşaat tarafından hayata geçirilen MaaNaa 49 projesi Etiler'de hayata geçiyor. Projede yer alan çatı dubleksler 1 milyon 157 bin dolardan satışa sunuluyor.

Etiler MaaNaa 49 görselleri!

MaaNaa 49 Etiler Projesi Bonzet İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 6 katlı 2 blok halinde 30 daireden meydana geliyor. İşte Etiler MaaNaa 49 görselleri...

MaaNaa 49 Etiler'de metrekaresi 5 bin 900 dolara dubleks! Yeni proje!

İstanbul Etiler'de hayata geçen MaaNaa 49 Etiler projesi kapsamında yer alan dubleks dairelerin metrekaresi 5 bin 900 dolardan başlıyor. Projedeki dairelerin çoğunluğu çatı dubleks dairelerden meydana geliyor.

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

MaaNaa projesi Haberi

MaaNaa projesi

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı’nın deyim yerindeyse 10 parmağında 10 marifet var. Bir taraftan yöneticilik ve melek yatırımcılık yapıyor, bir taraftan da hobileriyle ilgileniyor. Afet riski olan binaları sağlıklı yaşam ortamlarına dönüştürmek üzere 2013 yılında RAM GMY şirketini Zekeriya Turfanda ve Murat Müftüler ile beraber kurduklarını söyleyen Karabağlı, “Biz aslında üç kafadarız. Bugüne kadar Etiler, Ulus, Nişantaşı ve Fenerbahçe-Su-adiye bandında 150 milyon dolarlık dönüşüm yaptık” diyor.


Şirket bu yıl 50 milyon TL yatırım değeri taşıyan Etiler’de MaaNaa 49’un ikinci etabının inşaatına, Anadolu Yakası’nda ise Fenerbahçe’de MaaNaa 19 ve Bağdat Caddesi’nde MaaNaa 09 projeleri üzerinde çalışıyor. MaaNaa’nın konut dışı projeleri arasında ise Anadolu Yakası’nda E5 üzerinde eski bir ofis kompleksinin yeniden inşası ve Beyoğlu’nda tarihi eser...